Bakan Şahin Tokat‘ta

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Tokat‘ta ziyaretlerde bulundu.

Bakan Şahin Tokat‘ta
Sivas‘taki temaslarının ardından karayolu ile Tokat‘a gelen Bakan Şahin‘i, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, İl Jandarma Komutanı Nuh Köroğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, daire müdürleri ve partililer karşıladı. Tokat Valiliği önünde polis mangasını selamlayarak şeref defterini imzalayan Bakan Şahin‘in valilik makamındaki ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

Valilik ziyaretlerinin ardından polis mangasını selamlayan Bakan Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak, "Tokat‘a geldim ve yürüyoruz" arkadaşlar diye konuştu. Yolda karşılaştığı Tokatlılarla sohbet eden Bakan Şahin, bir vatandaşın elektrik borcu olduğunu ve ödeyemediğini belirterek yardım istemesi üzerine, "Sana yardım ederiz. Olur, olur ödeyemezsen ederiz" cevabını verdi.

Yürüyerek köşe başında bulunan bir et lokantasına giren Bakan Şahin ve beraberindekilere Tokat Kebabı ile dolma ikram edildi. Buradan AK Parti İl Başkanlığı‘na geçen Bakan Şahin, bir süre Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar‘la ayaküstü sohbet etti. Basına kapalı yapılan ziyaretin ardından çıkışta yine basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Bakan Şahin, "Tokat‘ı ziyaret ettik ayrılıyoruz, soru almıyoruz" dedi.

Bakan Şahin, daha sonra kentten ayrıldı.

Kaynak: İHA