Yeşilay‘dan Avcı‘ya Ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana İl Temsilci Mehmet Aslanbaba, bir süre önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Avcı‘yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yeşilay‘dan Avcı‘ya Ziyaret
Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, Yeşilay Cemiyeti hakkında bilgi veren Aslanbaba, Adana‘da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aslanbaba, Anayasanın 58. maddesi gereğince, devletin toplumu her türlü kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumakla mükellef olduğunu hatırlatarak, bu çerçevede toplumun her kesimine görev düştüğünü Emniyet Teşkilatı ve Yeşilay Cemiyeti‘nin milletti bilinçlendirme konusunda ortaklaşa çalışma yapabileceğini belirtti.

Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Türkiye Yeşilay Cemiyeti‘nin 90 yıldır tarihi bir kültüre sahip olduğunu dile getirdi. Avcı, sağlıklı ve daha güçlü bir toplum olmak için her türlü bağımlılıktan uzak durulması gerektiğini kaydererek, "Ailelerimizin çocuklarına daha çok sahip çıkması gerekmektedir. Bu yönde cemiyet olarak başarılarınızın devamını diliyor, toplum adına yürütülen faaliyetlerde her zaman ortaklaşa çalışmaya hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum" dedi.

Yeşilay Adana İl Temsilcisi Mehmet Aslanbaba, ziyaret sonunda Emniyet Müdürü Mehmet Avcı‘ya Yeşilay rozeti taktı.

Kaynak: İHA