Mudanya‘da Burcu Güneş Rüzgarı

Bursa‘nın Mudanya ilçesinde sahne alan pop müziğinin güçlü sesi Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Sahneye çıkmadan önce bir basın toplantısı gerçekleştiren Güneş, Altın Koza Yaz Konserleri‘nde sahne alan sanatçıların performanslarını ilgi ile izlediğini ifade ederek, "Bu güzel organizasyonda Bursa‘yı simgeleyen yeşili giydim. Mudanya‘da unutulmaz bir geceye imza atacağım. Buda olmaktan çok heyecanlıyım. Sevginin rengi olan yeşili seçtim. Bursaspor‘un da rengi yeşil. İnsanların kalplerinde var olmak benim için güzel bir duygu. Hep minnettarlık ve şükür duyguları ile yaşadım. Pop müziğinin dibalığına layık bir şekilde kariyerimi sürdürebilirim. Ben hala kendimi yolun başında hissediyorum. Kariyerimde daha yapacak çok şeyim var. Ama bu tür sıfatlarda taşımak güzel" dedi.

Daha önce katıldığı bir dans yarışmasında neler his ettiği sorulan Güneş, "Ben o yarışmada hem çok eğlendim hem de o yarışma stresinden gerildim. Daha kariyerime dansın "d"sini tam anlamıyla yükleyebildiğimi zannetmiyorum. Ama birazcık belki o ritim duygumun ne hale geleceğini algılayan olmuştur. Çünkü ben bambaşka dans ediyorum" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Beyaz Koza Yaz Konserleri", Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Burcu Güneş’i Mudanyalılarla bir araya getirdi. Ünlü isimlerin hayranlarıyla buluştuğu konserlerin Mudanya’daki konuğu, Türk Pop Müziği’nin güzel sesi Burcu Güneş’ti. Mudanya Belediyesi’nin karşısındaki alanda gerçekleştirilen konserde, sevilen şarkıcıyı yaklaşık 8 bin kişi izledi. Mudanya’da en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Güneş, samimi tavırlarıyla da gönülleri fethetti. "Gözlerinde bıraktım aşkı", "Tamamdır", "Sahilden" ve "Biz aşkı meleklerden çaldık" gibi şarkılarını Mudanyalıların korosu eşliğinde seslendiren Burcu Güneş, repertuarında Sezen Aksu’nun en sevilen eserlerine de yer verdi.

Mudanya’da konser vermenin heyecanını yaşadığını anlatan Burcu Güneş, Bursalılar için yeşil kostümle sahneye çıktığını söyleyerek, “Bursa’nın şirin ilçesi Mudanya’da, deniz kenarında bu güzel manzara eşliğinde şarkılarımı söylemek benim için çok özel bir durum. Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bütün şarkılarımı kalpten, yürekten gelen sesle hep birlikte söylüyoruz. Sizler için yeşil giyindim. Yeşil, sevginin rengidir. Sizinle birlikte, kendimi sevgiye açıyorum” diyerek, organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sahne performansıyla hayranlarını adeta büyüleyen Burcu Güneş, keyifli gecede pozitif enerjisiyle şarkılarını söylerken sevenlerinden de bol bol alkış aldı. Konserde çok eğlendiklerini söyleyen bazı hayranları, Burcu Güneş’i mini kıyafeti ve saçlarıyla beyazperdenin efsane yıldızlarından Marilyn Monroe’ya benzetti.

Kaynak: İHA