Ölmek İçin Karayoluna Yattı

Torbalı‘da şehirlerarası karayolunun üzerine yatarak ölmek isteyen A.A isimli şahıs, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtuldu.

Ölmek İçin Karayoluna Yattı
Maddi sıkıntılar yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahsın, geçtiğimiz hafta da yine aynı şekilde intihara kalkışırken polis tarafından kurtarıldığı belirtildi. Olay öğle saatlerinde İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ertuğrul Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Asfalt üzerine yüzüstü yatan 55 yaşındaki A.A‘yı gören araçlar, ani fren ve manevra ile şahsı ezmemek için büyük çaba sarf etti. Bu sırada çevredeki vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi.

Bölgeye gelen polis, ilk önce A.A‘ya araç çarptığını düşünerek şahsı yerden kaldırmadı. Olay yerine çağırılan ambulanstaki görevliler yaptıkları incelemede A.A‘nın herhangi bir sağlık sorunu olmadığını tespit etti. Ambulansa bindirilen A.A‘nın sık sık, "Ben ölmedim mi? Azrail gelip canımı alsın, ölmek istiyorum." dediği görüldü. Torbalı Devlet Hastanesi‘ne götürülen şahıs, daha sonra taburcu edildi. Psikolojik sorunlarının olduğu belirtilen A.A‘nın geçtiğimiz hafta da intihara kalkıştığı öğrenildi.

Kaynak: İHA