Depremzede Simavlılara Bir Kamyon Yiyecek Yardımı

Eğlence sektörünün yanı sıra organize ettiği yardım kampanyalarıyla İzmirlilerin sevgilisi olan ‘Mikrop‘ lakaplı sahne sanatçısı Hikmet Durmuş, Kütahya‘nın Simav ilçesindeki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası sonucu İzmirlilerden bir kamyon kuru fasulye, nohut, pirinç, bulgur, yeşil mercimek ve makarna temin etti.

Depremzede Simavlılara Bir Kamyon Yiyecek Yardımı
Hikmet Durmuş‘un, Kütahya‘nın Simav ilçesindeki depremzedeler için Turkuaz Eğlence Merkezi‘nde başlattığı yardım kampanyası sonuçlarını verdi. Simav‘daki yetkililerle irtibata geçtikten sonra depremzedelerin bir eksiği olmadığını sadece yiyecek konusunda en çok tüketilen beş gıda maddesine ihtiyacı olduğunu tespit eden Hikmet Durmuş, sahne aldığı mekanda hafta sonu ‘5 çayı‘ organizasyonu düzenledi. Düzenlenen etkinliğe gelen İzmirliler yanlarında getirdikleri bakliyat ürünlerini teslim etti. Mikrop

Hikmet‘in çağrısı üzerine İzmirli 20 solist yardım kampanyasına destek amacıyla sahne aldı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, şarkıcı Armağan Uzun, şair Babacan Pesenkurdu, şarkıcı Vural Kaya, İzmir Simavlılar Derneği Başkanı Abdullah Aktaş ile üyeler katıldı. Yardım kampanyasına ev sahipliği yapan Turkuaz Eğlence Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Berna Noyaner ise düzenlenen etkinliğin içinde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA