Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

Türk basınında sansürün kaldırılışının 103.

Türk basınında sansürün kaldırılışının 103. yıldönümünü ve 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Çorum Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine kahvaltı verdi. Hasan Zahir Restaurant‘ta gerçekleştirilen kahvaltıya Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Garnizon Komutanı Hakan Saraç ve eşi Figen Saraç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Emniyet Müdürü Necmettin Emre ve eşi Selda Emre, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami

Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, cemiyet yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Yıl boyunca yaşanan olaylar ve güncel gelişmelerle ilgili toplumun bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden fedakarca görev yapan basın çalışanları, cemiyet tarafından düzenlenen programda stres attı.

Basın çalışanlarının ilgi gösterdiği programın amacına ulaştığını vurgulayan Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, "Meslektaşlarımızı buluşturan bu etkinlik, kaynaşma açısından önemli bir organizasyon" dedi.

Programa katılan protokol mensupları da basın çalışanlarının bayramını kutladı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen program, açıklamaların ardından sona erdi.

Kaynak: İHA