Anonymous'un sitesini Türk hacker'lar çökertti

Anonymous adlı hacker grubu Türkiye'nin bazı devlet mercilerinin sitelerine saldırınca karşılık çok gecikmedi. Anonymous'un yeni sitesi Akıncılar adlı Türk hacker grubu tarafından hack'lendi.

Anonymous'un sitesini Türk hacker'lar çökertti
Hatırlayacağınız üzere, gittikleri her mecrada dışlanan Anonymous grubunun, en son Google+'ın da kendilerini sistem dışı bırakmasından sonra kendilerine bir oluşum hazırlamaya başladığını biliyoruz. Çok değil 3-4 gün önce haberini dahi vermiştik burada.

"Bizi aranıza almazsanız, biz de kendimize yeni bir oluşum hazırlarız, bizler anonimiz, buradayız!" diyorlardı özet olarak.

Sosyal ağın yayına girmesinin üzerinden çok geçmedi ki, kendilerine "AKINCILAR" diyen bir grup Türk hacker, sitenin alan adını hackleyerek anasayfaya bir not düştüler.

"Biz TÜRKİYE'yiz. Biz AKINCILAR'ız. Size bu logo daha iyi uyuyor. Dünyaya karşı çıkmaya nasıl cüret edersiniz. Siz kendinizi Osmanlı İmparatorluğu mu sanıyorsunuz? Biz bunu sizden önce düşünmüştük. Dünyaya karşı çıkamazsınız. Sosyal da olamazsınız. Bu size ders olsun. Şimdi hepiniz köpek kulübenize geri dönün.."

Anonplus sosyal ağı şu an düzelmiş durumda. Siteye hack girişiminin neden yapıldığı ise belli. Anonymous grubunun Türkiye'deki internet sansürüne gösterdiği tepki.