Anadolu herkül'ü meydan okudu

Zafer Pezük, tek parmağı ile minibüsü itiyor, 75 kilo ağırlığındaki arkadaşını sırtına alarak cam kırıkları üzerinde çıplak ayakla yürüyor.

Anadolu herkül'ü meydan okudu
Kayseri'de gücünü göstermek için bir gösteri yapan ve 'Anadolu Herkülü' olarak tanınan Zafer Pezük, tek parmağı ile minibüsü itiyor, 75 kilo ağırlığındaki arkadaşını sırtına alarak cam kırıkları üzerinde çıplak ayakla yürüyor. Bununla da yetinmeyen Pezük, yine cam kırıkları üzerinde bağladığı halatın ucundaki bıçakla minibüsü çekti ve esnaf arkadaşlarını şaşkına çevirdi.

20 yıldır cam sektöründe çalışan 36 yaşındaki Zafer Pezük, camlar üzerinde yaptığı çılgın şovlar sayesinde esnaf ile arkadaşları tarafından 'Anadolu Herkülü' olarak anılmaya başladı. Gücünü göstermek için bir şov yapan Pezük, ısınma hareketlerinin ardından önce baş sonra işaret parmağı ile yaklaşık 2 ton ağırlığındaki minibüsü itti. Daha sonra tehlikeli bir gösteri sunan Pezük, cam kırıkları üzerinde 75 kilo ağırlığındaki arkadaşını sırtına alarak yürürken kendisine destek veren esnaflardan büyük alkış aldı.

Son olarak Pezük, minibüse bağladığı halatın ucuna bıçak sardı. Bıçaktan tutarak cam kırıkları üzerinde minibüsü çeken Pezük, "Türkün gücünü göstermeye çalıştım" diyerek esnaf arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Kendisine destekte bulunulması halinde Gunnies Rekorlar Kitabı'na girmek için daha büyük gösteriler de yapabileceğini kaydeden Pezük, cam kırıkları üzerinde yürüme gösterisini kimsenin denememesi gerektiğini de sözlerine ekledi.