Yapı Kredi‘ye Üç Ödül Birden

Yapı Kredi bankacılığın üç farklı dalında üç büyük ödül birden alırken, CEO Faik Açıkalın liderlik hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Konu hakkında açıklama yapan Yapı Kredi CEO‘su Faik Açıkalın, Yapı Kredi‘nin "Hizmette sınır yoktur" anlayışıyla kurulduğu günden bu yana fark oluşturan hizmetlere imza attığını ve bundan sonra da atmaya devam edeceğini söyledi. Açıkalın, son yıllarda kazanılan onlarca ödülün Yapı Kredi‘yi tartışmasız liderlik hedefine bir adım daha yaklaştırdığını ifade etti.

Geçen ay World Finance Dergisi, Yapı Kredi‘yi "Türkiye‘nin En İyi Bankası" seçerken, Contact Center World ise "Avrupa‘nın En İyi Çağrı Merkezi" kategorisinde Gümüş Madalya ile ödüllendirdi. Yapı Kredi, Altın Örümcek Web Ödüllerinde ise "En İyi İnternet Bankacılığı" ödülüne layık görüldü. Yapı Kredi, Türkiye‘de bir ilk olarak başlattığı görme, işitme ve ortopedik engellilere yönelik bankacılık hizmetleri Engelsiz Bankacılık Programı ile de nisan ayında "En İyi Kurumsal Sorumluluk Projesi" ödülünü

kazanmıştı.

Kaynak: İHA