Uto Ughı Kuşadası‘na Hayran Kaldı

İtalya birliğinin kuruluşunun 150. yılı şerefine, İzmir Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Efes Celsus Kütüphanesi’nde unutulmaz bir konser veren Uto Ughi, Kuşadası’ndan hayranlıkla söz etti.

Uto Ughı Kuşadası‘na Hayran Kaldı
Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç‘ın ev sahipliği yaptığı yemeğe İtalya‘nın İzmir Konsolosu İgor Di Bernardini, Konsolosluk kültür Müdürü Livio Angelisanti,Belediye Meclis üyesi Erdoğan Elçi, Keman Virtüözü Uto UGHI ve I Flarmonı Di Roma müzik topluluğunun üyeleri katıldı.

Yemekte Kuşadası‘na ilk kez geldiğini, kaldığı kısa süre içersinde çevreyi gezme şansı bulduğunu ve çok beğendiğini söyleyen Ughi, dünyanın pek çok yerinde konser verdiğini ancak Efes’teki atmosferin gerçekten etkileyici ve ilham verici olduğunu kaydetti. Ughi, burada konser vermenin her sanatçı için benzersiz bir deneyim olduğunu belirtti.

Kuşadası Belediyesine sanata ve sanatçıya vermiş oldukları değerden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Sanatçı Konaklama Sponsoru Sealıght, otel ve yönetiminden de övgü ile bahseti.

Otelde son derece keyifli iki gün geçirdiklerini, üst düzeyde ağırlandıklarını ve Otel Genel Müdürü Turhan Kesim‘in UGHI‘nin adının kaldığı odaya verileceğini ve bundan sonra Onun ismiyle anılacağını açıklamasının kendisini son derece duygulandıran bir jest olduğunu belirten ünlü sanatçı en kısa sürede uzun bir tatil geçirmek için döneceğini söyledi.

Gecede konuşan Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ise, "Kuşadası’nın turizmin başladığı ilk günlerden bu yana İtalyan turistler için özel bir yeri var. İtalya Birliğinin 150. yılı kutlamalarına Kuşadası olarak katkı koymaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve Uto Ughi gibi büyük bir sanatçıyı ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA