Kanıt 51. bölüm özeti ve fragmanı

İstanbul Emniyeti'nde görevli iki polis şehirde işlenen cinayetleri aydınlatmaya çalışıyor. Kanal D'de pazartesi geç saatlerde yayınlanmasına karşın kendisine bir izleyici kitlesi oluşturmuş durumda.

Kanıt 51. bölüm özeti ve fragmanı
Kanıt dizisinin 51. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Beyoğlu’nun arka sokaklarında, aşırı alkol, hız ve gecenin karanlığını bölen acı bir çığlık! Emine Çokuysal’ın, tek istediği kız kardeşini okutmak ve acımasız İstanbul’dan kurtulmaktı. Bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sarhoş sürücü tutuklanırken, Emine’nin ölümünün arkasında başka şeyler olduğunun ortaya çıkması uzun sürmedi.

İkamet adresinden taşınmış olan Emine nerede kalıyordu? O da bir başına İstanbul’a gelen birçok genç kız gibi, çetelerin kurbanı mı olmuştu? Emine’nin, İstanbul’da ablamın yanına gidiyorum diyerek, Mersin’deki ailesinin yanından ayrılan kız kardeşi Funda neredeydi? Yoksa o da ablasıyla aynı kötü kaderi mi paylaşmıştı? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

Beğeniyle izlenen dizide cinayetlerini çözülmesinde olay yeri incelemenin ve cinayet masasına yardımcı olan laboratuarın ne denli önemli bir görev üstendiğini gözler önüne seriyor.