Didim’De Zehirlenme…

Aydının Didim İlçesinde tatillerini geçiren otel müşterileri otelde yedikleri yemekten zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdular.

Edinilen bilgiye göre; Didim’de Yalı Caddesi üzerinde hizmet veren bir otelde yemek yiyen otel müşterileri karın ağrısı ve kusma şikayetleri ile başvurdukları Didim Devlet Hastanesinde zehirlenme şüphesi ile müşahede altına alındı. Yapılan ilk müdahalede hastaneye başvuran otel müşterilerinin zehirlendikleri tespit edilirken, gün içerisinde çok sayıda otel müşterisinin hastaneye başvurduğu öğrenildi.

Didim Devlet Hastanesine zehirlenme şüphesi ile 43 kişinin başvurduğu öğrenilirken durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan Okan Arsan (6), Rüya Arsan (2) ile adı öğrenilemeyen 3 çocuk Ambulanslarla İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesine sevk edildi. Zehirlenme şüphesi ile gelen diğer otel müşterilerinin Didim Devlet Hastanesinde kontrol altında tutulduğu öğrenilirken, sayının artmasından korkuluyor.

Zehirlenerek hastaneye başvuran otel müşterileri ile yakınları yedikleri yemek sonrası karın ağrısı kusma gibi şikayetlerin ardından geldikleri hastanede zehirlendiklerini öğrendiklerini belirttiler. Zehirlenenlerin yakınları otele tepki göstererek suç duyurusunda bulunacaklarak otelden şikayetçi olduklarını söylediler.

Kaynak: İHA