Beylikdüzü‘nden Boğaz‘a Gezi

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Boğaz‘da Vapur Gezileri‘, 23 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Ücretsiz gezilere binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

Beylikdüzü‘nden Boğaz‘a Gezi
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz Boğaz gezileri, Ramazan ayında da devam edecek. Geziye katılanlar, Boğaz‘ın eşsiz manzarasında iftar açma imkanına da sahip olacak.

Programa göre, etkinliğe katılmak isteyenler 23 Temmuz sabah saat 08.00‘de mahallelerinden servislerle Büyükçekmece Deniz Otobüsü İskelesi‘ne taşınacak. Saat 09.00‘da ilk seferine çıkacak olan vapur, Tarabya önlerine kadar ilerledikten sonra saat 15.00‘te Büyükçekmece Deniz Otobüsü İskelesi‘nde yolcularını bırakacak. Saat 16.00‘da başlayacak olan ikinci seferde de aynı güzergah izlenecek. Gezi, saat 23.00‘te Büyükçekmece Deniz Otobüsü İskelesi‘nde sona erecek. Gezilerde vatandaşlara çeşitli ikramlarda da

bulunulacak.

Başkan Yusuf Uzun, "Sıcak yaz günlerinde Boğaz‘ın eşsiz güzelliğini hep birlikte izleyeceğiz. Vatandaşımız ailesiyle bir arada güzel bir gün geçirsin, deniz havası alsın, yorgunluğunu atsın diye böyle gezi düzenliyoruz" dedi.

Ücretsiz olarak düzenlenecek vapur gezisine katılmak isteyen vatandaşların Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğüne T.C. kimlik numarası ile kayıt yaptırması gerektiği belirtildi.

Kaynak: İHA