Atalay: Bayram Gazetesinde Sona Yaklaştık

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, bayram gazetesinde sona yaklaştıklarını söyledi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, bayram gazetesinde sona yaklaştıklarını söyledi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Federasyonu 34. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, bayram gazetesinde sona yaklaşıldığını söyledi.

    Gazeteyi Ramazan Bayramı‘na yetiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Atalay, “Artık gazeteler bayramda çıkmayacak. Gazeteciler istirahat edecek, bayram edecek. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimi ile görüşüyoruz. Patronlarla da sona doğru geldik. Medya patronları sağ olsun, büyük bir kısmı olur verdi.” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel ise Bayburt‘ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayburt halkının, mevcut iktidara yüzde 64 destek verdiğini ifade eden Sertel, “Şimdi sıra iktidara gelmiştir. İktidar Bayburt’u taçlandırmalı, yüceltmelidir. İktidar nimetlerinden Bayburt halkı yararlanmalıdır. Bayburt’un tek milletvekili de olsa aslında iki milletvekili vardır. Başbakan kendini Bayburt’un ikinci milletvekili ilan etmiştir. İşte o anlamda Bayburt’un bölünmüş yollarının bir an önce bitirilmesi, Araklı Tüneli ile Trabzon’a kavuşması Erzurum ile biran önce bütünleşmesi Bayburt’un önünü açacaktır.” diye konuştu.

Programda, Samanyolu TV’nin maceracı programına da Bayburt’un tanıtılması adına plaket verildi. Programa, Bayburt Vali Vekili Mehmet Ali Akyüz, AK Parti Bayburt Milletvekil Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, çevre illerin gazeteciler cemiyeti başkanları ile kamu kuruluşlarının müdürleri katıldı.