Mudanya‘da Dört Mevsim Yüzme Keyfi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sayesinde Mudanyalılar yaz kış yüzme keyfi yaşayacak.

Mudanya‘da Dört Mevsim Yüzme Keyfi
Bursa‘nın sahile açılan kapısı olan Mudanya sahillerine değer katacak projelerin startını veren Büyükşehir Belediyesi‘nin yaptığı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu tamamlanma aşamasına geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve AK Parti Milletvekili İsmet Su ile birlikte inşaatı yerinde inceleyen Başkan Altepe, müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halkın yürüme mesafede ulaşabileceği spor tesislerini sadece il merkezine değil ilçelere de yaptıklarını hatırlatan Altepe, bütün ilçelerde yüzme havuzu inşaatlarının sürdüğünü belirtti. Mudanya kapalı yüzme havuzunda çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Burası hem bölge halkı hem de sporcular tarafından yılın 12 ayı kullanılabilecek. Suyun 28 derecelik sıcaklığı, ilaçlanması ve bakım sistemleri tamamen otomatik olarak devreye girecek. Halkımız burada hem sağlıklı hem de konforlu bir ortamda yüzmenin keyfini çıkaracak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla ilçedeki yaşam kalitesinin yükseldiğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk de kısa zaman sonra hizmete açılacak olan yüzme havuzu yatırımı nedeniyle Başkan Altepe‘ye teşekkür etti.

Mudanya‘da tamamlanma aşamasına gelen yüzme havuzunun yanında Kestel ve Gürsu ilçelerinde temeli atılan yüzme havuzlarında çalışmalar hızla sürüyor. Bunun yanında Gemlik ilçesinde tamamlanan Karacaali Narlı Sosyal Tesisleri bünyesindeki yüzme havuzunda da çalışmalar son aşamaya geldi. Bunun yanı sıra kent merkezinde yazın vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Havuzlupark, artık kış aylarında da hizmet verecek. Havuzlupark‘ın üzeri yaz mevsiminin sona ermesinin ardından kapatılacak.

Kaynak: İHA