Sınav‘ın Yaz Okulu

Bursa‘da, öğrencilerine hem spor imkanı sunmayı, hem de yabancı dili farklı yollarla öğretmeyi hedefleyen Sınav Koleji‘nin yaz okulu ilk mezunlarını verdi.

Sınav‘ın Yaz Okulu
Sınav Koleji yaz okulu öğrencileri bir yılın yorgunluğunu eğlenerek ve öğrenerek attı. Yaz okulunda düzenli olarak yapılan sporların arasında en popüler olanı yüzme oldu. Havuzun tadını doyasıya çıkaran Sınav Koleji yaz okulu öğrencileri, buz pateni pistinde de keyifli dakikalara imza attı. Ressamlarla tanışan, çeşitli tekniklerle resimler yapan, ebru sanatının inceliklerini öğrenen çocuklar, farklı müzik türlerini de tanıtı.

Sınav Koleji’nin yeşillikler içindeki büyük bahçesinden gönüllerince yararlanan öğrenciler, kurdukları kamp çadırları ile kamp hayatını tecrübe ederken, Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerine düzenledikleri gezilerle de yaşadıkları şehri daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Yoğun geçen bir yılın ardından yaz okulu ile tatilini dolu dolu geçiren öğrenciler, belgelerini yine eğlenceli bir ortamda kahkahalar arasında aldı.

Kaynak: İHA