Milyonerin 4 Tl 50 Kuruşluk Veresiyesi

Süper Loto‘da büyük ikramiyeyi kazanan Antalyalı talihli, milyonları kazandığı gün veresiyle marketten sigara aldığı ortaya çıktı.

Milyonerin 4 Tl 50 Kuruşluk Veresiyesi
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü‘nce düzenlenen Süper Loto‘da 6 bilerek 11 milyon 295 bin 86 lira 5 kuruş ikramiye kazanan 2 talihli arasında yer alan Antalya merkez Aksu ilçesinin Solak Mahallesi‘nde oturan 64 yaşındaki emekli Hasan Yörük‘ten kimse haber alamıyor. Telefon kullanmadığı için kimsenin ulaşamadığı talihlinin, market sahibinin oğlu olan Abdullah Kaya‘nın yanına gelerek sonuca bakmasını istediği öğrenildi.

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ilk olarak sabah erken saatlerde Loto‘yu kontrol ettiren talihli Hasan Yörük, daha sonra ise parası olmadığından market sahibinin oğlu Abdullah Kaya‘dan veresiye ile sigara aldığı görülüyor. Abdullah Kaya, "Kağıtla bana geldi. ‘Numaraları kontrol eder misin? Büyük ikramiye Antalya‘ya çıkmış‘ dedi. Televizyondaki teleteksten kontrol ettik. ‘Hepsi tutuyor‘ dedim. ‘Bana çıkmış‘ diye bağırdı. Sanki 11 milyon lira kazanmamış gibiydi. Ve gitti. Yaklaşık 30

dakika sonra tekrar geldi. Bana çıkmış doğru deyip, benden 4 TL 50 kuruş değerinde sigara istedi. Parası olmadığından önceki borçlarına yazdım ben de" dedi.

Kaynak: İHA