Matrax adam Krause'ye yakınlaşınca

Ünlü manken-sunucu Asuman Krause katıldığı programda Matrax adam sunucu Zeki Kayahan Coşkun'un yakın ilgisiyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı.

Matrax adam Krause'ye yakınlaşınca
Uzun yıllar yaptığı radyo programı Matrax'ı Star tv ekranlarında yapmaya başlayan Zeki Kayahan Coşkun, ilk yayınını dün gece gerçekleştirdi. Oldukça heyecanlı olan Coşkun'un ilk konukları, İsmail YK, Mesut Yar ve Asuman Krause'ydi.

Coşkun'un sürekli Krause'ye yakınlaşması geceye damgasını vurdu. Coşkun sürekli Krause'nin yanına oturdu. Bir ara Krause'nin eli Coşkun'un bacağının arasında kaldı.

Telefonla bağlanan bir izleyicinin, "Asuman Krause'yle sizi çok yakışırdık konuşmalarınızdan. Acaba gerçekten bir şey düşünür müsünüz" sorusu üzerine, Krause iyice afalladı. Coşkun, seyircinin Krause'yi Yar'la çok yakıştırdığını sandı. Ancak Yar araya girerek, Krause'ye "Ben Zeki'yi sana verdim" dedi.

Coşkun, Krause'nin yanına yakışıyor muyuz diye yine yakınlaştı. Zor anlar yaşana Krause, Coşkun'un, "Ben Asuman'a yakışmadım daha iyilerini hakediyor" demesi üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Seyirci, "Biz çok beğendik, inşallah ileride bir şeylerle karşılaşırız" diye konuştu.

Coşkun da, "Sen beğendin de kadın beğenmiyor" dedi.