Arınç Ve Çelik, Nikah Şahidi Oldu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘nin kızının nikah şahitliğini yaptılar.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘nin kızının nikah şahitliğini yaptılar.

Altepe’nin kızı Ayşegül Altepe ile İlhan Arslan’ın oğlu Murat Arslan‘ın düğün töreni, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanında yapıldı. Törene, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Cavit Çağlar, Bursaspor Klübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa‘nın iş, siyaset ve spor camiasından bir çok kişi ve davetliler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘nin bizzat kendisinin kıydığı nikahta bakanlar Arınç ve Çelik de şahitlik yaptı. Arınç, nikahın kıyılmasından sonra yaptığı konuşmada, genç çift ile ailelerini kutladı. Güzel bir olaya şahitlik yaptıklarını belirten Bakan Arınç, ‘‘Bunlar evliliğin sorumluluğunu bilerek evleniyorlar. Umarız ki toplumda örnek bir aile olsunlar, birbirlerini her gün daha çok severek, birbirlerine her gün daha çok bağlılık duyarak toplumda hepimizin örnek aldığı, inşallah birbirinden güzel hayırlı evlatlarla süslenmiş güzel bir yuva kursunlar. Hepimizin duası budur‘‘ şeklinde konuştu.

“AİLE TOPLUMUN TEMELİDİR”

Ailenin toplumun temeli olduğunu aktaran Bakan Arınç, şöyle devam etti: ‘‘Biz aileye çok önem veriyoruz. İnancımız, geleneklerimiz, örf ve adetlerimiz bunu emrediyor. Biz aileyi çok güçlü payandalarla kurmaya çalışıyoruz. Birbirlerine olan sevgileri, inançları, ahlakları, iyi yetişmiş olmaları umuyoruz ki bu aileyi inşallah güçlü yapacaktır. Bugünkü sevinçleri ömür boyu devam edecektir. Hayatın her günü birbirini tutmaz. Sıkıntılar olabilir ama o günleri de sabırla, sevgiyle, sadakatle inşallah güzellikle her zaman bulacağımıza inanıyorum‘‘ diye konuştu.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Altepe ve Arslan aileleriyle çocukluk, gençlik ve siyaset yıllarının birlikte geçtiğini hatırlatarak, yine anlamlı bir birlikteliğe şahitlik ettiğini söyledi. Törenin hayırlı olmasını dileyen Bakan Çelik, gençlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Bülent Arınç, evlilik cüzdanını gelin Ayşegül Altepe‘ye vererek çifte mutluluklar diledi. Nikah töreni toplu fotoğraf çekimi ve pasta kesimi ile noktalandı.