Kan Davasından Yaralı Kurtuldu

Sivas‘ta torunlarına bakmak için evinin önüne çıkan bir kadın, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen şahıs tarafından silahla vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Gümüşdere beldesinde ikamet eden E.G. (55), 3 ile 5 yaşındaki torunlarına bakmak için evinin önüne çıktı. Bu sırada evin önüne gelen Y.A.‘nın, aralarındaki husumet nedeniyle E G.‘ye silahla ateş ettiği iddia edildi. Omzundan yaralanan E.G., ambulansla Numune Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, yaralı kadının getirildiği hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

EŞİNİ VE OĞLUNU KAYBETMİŞ

Olaydan yaralı kurtulan E.G., gözyaşları içinde, "Bu davanın bitmesini istiyorum" diye konuşurken, zanlı Y.A.‘nın yakalanarak gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu arada E.G.‘nin eşi ve çocuğunun önceki yıllarda silahla vurularak öldürüldüğü belirtilirken, bölgede yıllardır süren husumeti bitirmek için önceki yıllarda eski Sivas Valisi Veysel Dalmaz‘ın taraflarla bir araya gelerek barışı sağladığı öğrenildi.

Kaynak: İHA