Evden Hayvan Otlatmak İçin Çıkan Kadın Kayboldu

Samsun‘un Tekkeköy ilçesinde, hayvanlarını otlatmak için evden çıkan 2 çocuk annesi kadın, kayıplara karıştı.

Samsun‘un Tekkeköy ilçesinde, hayvanlarını otlatmak için evden çıkan 2 çocuk annesi kadın, kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kutlukent mahallesinde oturan evli 2 çocuk annesi Nermin Beykoz (33), sabah erken saatlerde hayvanlarını otlatmak için meraya gitti. Saat 13.00 sıralarında eşinin eve dönmediğini öğrenen Recep Beykoz (49), eşine bakmak için meraya çıktı. Hayvanların yalnız otladığını gören Recep Beykoz, eşini göremeyince durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, Nermin Beykoz‘u Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Kirazlık Deresi üzerinde bulunan eski içme suyu barajına düşmüş olabileceği şüphesi üzerine Samsun İl Afet Acil Durum Müdürlüğü‘ne bağlı Arama Kurtarma Birliği ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerini çağırdı.

Söz konusu bölgeye gelen ekipler Kirazlık deresi civarında kayıp Beykoz‘u ararken, yaklaşık 3 saat süren aramaya rağmen genç kadına ulaşılamadı.

Nermin Beykoz‘un eşi Recep Beykoz, beraber hayvan otlatmak için evden birlikte çıktıklarını belirterek, ‘‘Eşim büyükbaş hayvanları otlatmak için eski içme suyu barajının bulunduğu alana gitti. Ben de koyunlarımızı ayrı bir bölgeye götürdüm. Her zaman öğlende evde buluşurduk. Ancak gelmeyince merak ettim. Baraj kenarına gittiğimde hayvanlar oradaydı, ancak eşim yoktu. Ben de jandarmaya haber verdim. Bu saate kadar kendisine ulaşamadık.‘‘ dedi.

Nermin Beykoz‘un gün içinde yağan sağanak yağmur ile dere yatağında yükselen su nedeniyle dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Samsun İl Afet Acil Durum Müdürlüğü‘ne bağlı Arama Kurtarma Birliği ekipleri, kayıp Beykoz‘u bulmak için ‘Role‘ telsiz sistemi ile arama çalışmalarının sürdürüleceğini kaydetti.