'15 çocuk çalışmaları başladı'

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 15 çocuk istediğini belirterek herkesi şaşırttı. Kaynarca, Başbakan Erdoğan'ın üç çocuk sözünü de çok doğru bulduğunu söyledi ve çalışmalara başladığını ifade etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne Oyuncu Oktay Kaynarca, Gazeteci Helin Avşar ve müzisyen Sami Levi konuk oldu. Oktay Kaynarca'nın15 çocuk istediğini belirtmesi ve çalışmalara başladığını söylemesi programa damgasını vurdu.

Mesut Yar'ın Oktay Kaynarca'ya, "Bir röportajında 15 çocuk istediğini söylemişsin ve ben o röportajı okuduğum anda hakikaten hayretler içerisinde kaldım. Oktay'da beni şaşırtacak ne var diye düşünüyordum bu olabilir mi, doğru mu?" sorusunu sordu, Kaynarca da duruma açıklık getirdi.

"Boğa burcu musun?" diye soran Yar'a Kaynarca, "Boğa burcuyla alakası yok bunun, karşısındakiyle ilgisi var" yanıtını verdi.

Bunun üzerine Yar, "Anladım sen boğaçsan karşındakinin de doğaç olması gerekiyor" dedi.

Sami Levi de Kaynarca'ya, "Bir kişiden mi 15 istedin" sorusunu yönetti.

Kaynarca ise, "Onu bilemem de yani olabilseydi 15 tane hayır demezdim" diye cevap verdi.

Bunun üzerine Yar, "15 tane çocuğa nasıl bakacaksın" diye sordu.

Kaynarca da, "Veren Allah veriyor, verdiği zaman da rızkını veriyor" karşılığını verdi.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ÜÇ ÇOCUK SÖZÜNE KATILIYORUM"


Oktay Kaynarca, "15 tane hakikaten çok da ben Başbakan'ın sözüne katılıyorum. Üç çocuk çok ideal. Sayın Başkan söylediği zaman herkes o konuyla spekülasyon yaptı ama bence 3 çocuk gerçekten işin doğrusu" şeklinde konuştu.

Mesut Yar'ın "Peki çalışmalar ne zaman başlayacak" sorusuyla programda ilginç bir o kadar da keyifli dakikalar yaşandı.

Kaynarca: "Çalışmalar başladı."

Yar: "Bu sondaj çalışması mı?"

Kaynarca: "Önce bir zemin araştırması, ondan sonra alt yapı, ondan sonra güzel bir temel, ondan sonra su basmanı, ondan sonra yavaş yavaş katlar."

Yar: "Projeyi çizdirdin anladığım kadarıyla."

Kaynarca: "Tabi tabi proje var anıtlar kurulundan çıktı."