Modacı Yerlitaş Emine Erdoğan'a şarkı armağan etti

Modacı Nur Yerlitaş, Bugün Ne Giysem programının kapanışında çok sevdiği bir Ümmü Gülsüm şarkısını, ailesine ve Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a armağan etti.

Show TV ekranlarında yayınlanan Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya'nın jüri üyesi olduğu Bugün Ne Giysem programının bugünkü bölümünü Yerlitaş çok sevdiği bir Ümmü Gülsüm şarkısıyla kapattı.

"Bugünlerde kendime Arap günleri yapıyorum" diyen Yerlitaş, "Bu şarkıyı ben çocukluğumda dinlerdim. Bizim bütün aile dinlerdi, ailemi hatırlıyorum. Dayılarımı, yengelerimi, vefat edenleri, babamı hatırlıyorum" dedi.

Yerlitaş, "Bu şarkılar bizim evde çok dinlenilirdi. Bunu zaman zaman dinleyip nostalji yapıyorum, çocukluğuma dönüyorum" şeklinde konuştu.

"Bütün Ümmü Gülsüm sevenlerine yolluyorum" diye konuşan Nur Yerlitaş, "Ayrıca özellikle çok değerli Başbakanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye gönderiyorum. Çünkü kendileri de bir Ümmü Gülsüm hayranıdır. Ümmü Gülsüm bir dünya divası tüylerim diken diken oldu. Bütün aileme bu şarkıyı gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

Yerlitaş'ın şarkıyı dinleyip eşlik ederken de gözleri doldu.