Ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli

2 Temmuz ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizden duyurulacak. 2011 Ehliyet sonuçları için doğru yerdesiniz. İşte Ehliyet sınavı soruları ve sonuçları detayları...

MEB MTSK 2 Temmuz ehliyet sınav sonuçları burada! MEB MTSK 2 temmuz Ehliyet sınav soruları ve cevaplarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Ehliyet sınavı soruları ve cevapları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizden de duyuruldu. Şimdi tüm gözler Ehliyet sınav sonuçlarına kilitlendi.

MEB 2 Temmuz Ehliyet soruları A-B-C-D-E-H sınıfları olarak ayrı ayrı hazırlandı ve adaylar girmek istediği sınıftan sınava girdi. 2 Temmuz ehliyet sınavından geçer not almak için en az 70 puan almak gerekiyor. Yazılı sınav sonrası direksiyon sınavına girecek adaylar oldukça heyecanlı.

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! MEB Ehliyet sınav sonuçları sorgulama panelinden T.C kimlik nonuzu girerek ehliyet sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Ehliyet sınav sonuçları MEB (meb.gov.tr) ile birlikte eş zamanlı olarak Beyaz Gazete'den de duyuruldu. Ehliyet sınav sonuçları sürücü adayları için ilk basamak. Ehliyet sınav sonuçları sonucu başarılı olan adaylar Ehliyet sınav sonuçlarının ardından direksiyon sınavına girecekler. 2 Temmuz Ehliyet sınav sonuçları sorgulama linki ile hemen ehliyet sınav sonuçlarınızı öğrenin. İşte 2 Temmuz ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli:

EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN

2 Temmuz 2011 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı Soru ve Cevapları

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

Ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli

Ehliyet sınav sonuçlarının bugünlerde açıklanması bekleniyor. Ehliyet sınavı sonuçları MEB'in resmi sitesi meb.gov.tr'den ve eş zamanlı olarak Beyaz Gazete'den yayınlanacak. Ehliyet sınav sonuçları başarılı olarak kabul edilebilmesi için motor, trafik, ilk yardım testlerinden en az yetmiş veya üzeri olması gerekiyor. Düşük puan alan adaylar direksiyon sınava girmeye hak kazanamıyor. Ehliyet sınav sonuçları başarılı olanlar direksiyon sınav yerini ve tarihini bağlı olduğu sürücü kursundan öğrenebilecekler.

Ehliyet sahibi olmak isteyen adayların herhangi bir sınavdan başarılı olur diğerilerinden başarısız olursa yeniden gireceği sınavda başarılı olduğu sınavdan sorumlu tutulmayacak. Teorik sınavı geçen adaylar bir hafta sonra direksiyon sınavına girecek ve başarılı oldukları takdirde ehliyet almaya hak kazanmış olacaklar.


Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ehliyetsiz sürücünün çarptığı seyyar satıcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi Kamil Kara Bulvarı'nda 7 Temmuz tarihinde meydana gelen kazada, ehliyeti olmadığı öğrenilen Oğuz Karaoğlan(19) yönetimindeki 80 KB 185 plakalı otomobilin çarptığı Mustafa Doyuk(52) tedavi gördügü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

1 Nisan 2008'de hayata geçirilen 'maddi hasarlı kazalarda sürücülerin kendi aralarında anlaşarak tutanak düzenlemesi'ni öngören uygulama, ehliyetsiz ve alkollü sürücü bırakmadı.

Ehliyeti olmayan ve alkollü bir şekilde araç kullanarak maddi hasarlı kazalara karışan sürücülerin, başkasının ehliyetini kullanarak tutanak düzenlediği belirtiliyor. Özellikle trafik polislerinin iş yükünü hafifletmek ve trafik akışının engellenmesini önlemek amacıyla yürürlüğe konulan trafik kaza tespit tutanağı uygulaması, bazı sürücüler tarafından suistimal ediliyor.