Şehitler Derneği‘nden Teröre Sert Tepki

İslahiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri İslahiye Derneği yaptığı basın açıklamasıyla teröre sert tepki gösterdi.

İslahiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri İslahiye Derneği Eski Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Gazi Uzman Çavuş Celal Şahin yaptığı basın açıklamasında, "Diyarbakır‘ın Silvan ilçesinde 13 askerimizin şehit edilmesi ve 7 askerimizin yaralanmasının ardından Siirt‘e bir komiserimizin şehit edilmesi şehit ailelerimizi ve malul gazilerimizi çok derinden üzmüştür" dedi.

Şahin, "Bu acı olayların yaşanması bu ülke de Kürt sorunu olmadığını, terör sorunu olduğunun açık bir şekilde bir kez daha göstermiştir. Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit ve Yetimleri Derneği İslahiye Şubesi olarak Başbakanımızın yaptığı sert açıklamayı yerinde buluyor ve destekliyoruz. Dün olduğu gibi terörün karşında güvenlik güçlerimizin kararlılık ve haklı mücadelesini desteklemekte her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet

kederli ailelerine ve Türk milletine sabırlar dilerken yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Kaynak: İHA