Saldırılar, Başkan Ergün‘ü Çileden Çıkardı

Belediye tarafından kentin çeşitli noktalarına yapılan ve derneklere tahsis edilen büfe-manavlara, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırılara Belediye Başkanı Cengiz Ergün sert tepki gösterdi.

Güzelyurt Mahallesi’nde Manisa Belediyesi tarafından yaptırılan ve derneklere tahsis edilen büfe-manava kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Camları kırılan, iç ve dış cephelerine zarar verilen büfe-manavda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Manisasporlu Futbolcular Derneği Yönetimi incelemelerde bulundu. Elektrik panosunun dahi söküldüğü büfe-manavdaki tahribatın üzüntü verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bunun adı vatan hainliğidir. Devletin malına zarar vermenin başka bir adı olamaz. Belediyemiz tarafından yaptırılan ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, sivil toplum örgütlerine tahsis ettiğimiz büfe-manavların henüz hizmete girmemesini fırsat bilen bazı art niyetli kişiler, bu yapılara zarar veriyor. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Başkan Ergün, yapılan incelemelerde hasarın tespit edileceğini ve büfe-manavlarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi.

Kaynak: İHA