Ece Erken ve Davut Güloğlu Nişanlandı

Bir küs bir barışık ilişki yaşayan Ece Erken ile Davut Güloğlu, daha önce duyurdukları 11 Temmuz'daki nişan törenlerini gecikmeli olarak önceki akşam yaptı.

Ece Erken ve Davut Güloğlu sonunda nişanlandı. Bir küsüp bir barışan çift Ece Erken ve Davut Güloğlu muratlarına erdi. Ece Erken ve Davut Güloğlu önceki akşam nişanlandı. Ece Erken ve Davut Güloğlu'nun nişanı aileler arası oldu. Ece Erken ve Davut Güloğlu nişanlandıklarını Twitter'dan duyurdular. Ece Erken ve Davut Güloğlu muratlarına erdikleri için çok mutlular.

Ece Erken ve Davut Güloğlu Nişanlandı

Davut Güloğlu, ablalarıyla Ece Erken’i annesinden istedi. Çok heyecanlanan Ece Erken, aile arasında yapılan nişan töreninde âdetlere uygun olarak kahve taşıdı.Davut Güloğlu,Ece Erken’e iri bir tek taş nişan yüzüğü taktı, Güloğlu ise sevmediği için yüzük takmadı.

Nişanda Davut Güloğlu’nun bir akrabasının bebeğiyle poz veren Ece Erken, twitter’dan da “Dün akşam aile arasında nişanlandık, aileler tanıştı. Artık nişanlıyım” açıklamasını yaptı. Çift, iki gün önce bir mekân çıkışında Güloğlu’nun eski nişanlısı ve Ece Erken’in de en yakın arkadaşı olan Yeliz Şar’la ilgili gazete haberi gösterildiğinde kavga etmiş,Ece Erken öfkesinden gazeteyi yırtmıştı.

Ece Erken ve Davut Güloğlu Nişanlandı

Yeliz Şar, Davut Güloğlu ve Ece Erken'in nişanının yapıldığı saatlerde görüntülendi ve konuyu hatırlatan gazetecilere “Aa öyle mi, bu sırada eski erkek arkadaşım da yanında mıymış?” diyerek dalga geçti.

Ece Erken Twitter 'dan duyurdu

Ece Erken Davut Güloğlu ile nişanlandığını Twitter aracılığı ile takipçilerine duyurdu. Ece Erken,Twitter ’dan da “Dün akşam aile arasında nişanlandık, aileler tanıştı. Artık nişanlıyım” diye yazdı.

Ece Erken bir kaç gün önce eğlence çıkışında Güloğlu 'nun eski nişanlısı ve kendisinin en yakın arkadaşı olan Yeliz Şar ile ilgili bir haber gösterildiğinde çok sinirlenmiş ve gazeteyi yırtmıştı.

Davut Güloğlu ile Ece Erken 'in nişanladığı saatlerde görüntülenen Yeliz Şar nişanı hatırlatan gazetecilere “Aa öyle mi, bu sırada eski erkek arkadaşım da yanında mıymış?” diyerek dalga geçti.

Ece Erken ve Davut Güloğlu Nişanlandı