Akyazı’Da Doğalgaz Aboneliği Çalışmaları Devam Ediyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesine 29 Ekim tarihinde doğalgaz verilmesi için çalışmalar devam ederken AGDAŞ abonelik bedelini 18 taksite bölüyor.

Akyazı merkezde başlayan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. AGDAŞ ekipleri 29 Ekim tarihinde Doğalgazı Akyazı’da verebilmek için çalışmalarına tüm hızla çalışmalarını sürdürüyor. AGDAŞ ekipleri vatandaşların abonelik işlemlerini daha rahat yapabilmesi için Yağcılar Caddesine müşteri merkezi açarken, Akyazı için özel kampanya düzenleyen AGDAŞ abonelik bedelini 18 Taksite bölüyor. Vatandaşların doğalgaz aboneliği ve kullanımı konusunda mobil hizmet aracıyla hizmet veren AGDAŞ doğalgaz aboneliği için müracaat edecek olan vatandaşların yanlarında konutun tapu fotokopisini kiracıysalar da kira kontratını, elektrik veya su faturası ile kimlik fotokopisi ile Yağcılar caddesindeki müşteri hizmetlerine müracaat ederek işlemlerini yaptırabiliyorlar.

İlçe merkezindeki bazı konutların projeye alınmadığı ifade edilirken, abone olmak için doğalgaz irtibat bürosuna giden bazı vatandaşların konutlarının projeye alınmadığını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadığı ifade edildi. Ayrıca bazı konutların bu yıl projede olmadığını önümüzdeki yıl gaz alabilecekleri bilgisi verildi. AGDAŞ’tan yapılan açıklamada abonelik bağlantı ücreti olan 276 lira’nın kampanya kapsamında 18 taksitte ödeneceği, ilk taksidin 26 lira olacak diğer taksitlerin ise 15 lira olacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA