Zeynep Elçin Bildik Hayatını Kaybetti

Bilinmeyen numaralar servisi reklamıyla adından söz ettiren Burçin Bildik'in eşinden kötü haber geldi.Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik'in beyin ölümü gerçekleşti.Burçin Bildik gözyaşları içerisinde Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören eşi Zeynep Elçin Bildik 'in ölümüne dair açıklamalarda bulundu.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nun önünde, yakınlarıyla birlikte eşinin cenazesini almak için bekleyen Burçin Bildik, gazetecilere yaptığı açıklamada ''eşini, ışığını kaybettiğini'' söyledi.
BURÇİN BİLDİK EŞİNİN VEFATİNİ ANLATTI - VİDEO
Konuşmakta güçlük çeken ve ağlayan Bildik, ''Işığım söndü, her şey çok ani oldu. Sürprizleri severdi, sürpriz yaptı. Bir 14 Şubat günü İzmir'de tanışmıştık. Onu yine buradan uğurluyorum. Artık başka bir boyuta geçti'' dedi.

Bildik, eşinin ölüm nedenine ilişkin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki doktorun da Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki doktorla aynı şeyi söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:

''Doktor ölüm nedeninin, beyinde oluşan ani anevrizma olduğunu söyledi. Bunlar günlük streslerden kaynaklanan, hepimizin başına gelebilecek ani ataklar. Ebru Gündeş'e de benzer bir şey olmuştu. Ama bizimki daha ağırı.''

Eşi fenalaştıktan sonra denizde geçen sürenin çok az olduğunu, müdahalenin anında yapıldığını belirten Bildik, boğulma ya da akciğerleri ilgilendiren bir sorun yaşanmadığını belirterek, ''Saatte 120 kilometre süratle giden bir arabanın aniden kontağı kapatması gibi bir şey'' dedi.

Burçin Bildik, mümkün olursa, eşiyle mimarisini çok beğendikleri Şakirin Camisi'nde yarın öğlen tören düzenleneceğini, daha sonra cenazenin Lüleburgaz'a götürülerek, burada kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceğini bildirdi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından, Zeynep Elçin Bildik'in cenazesi, uçakla İstanbul'a nakledilmek üzere, Burçin Bildik ve aile üyelerince gözyaşları içinde cenaze aracına konuldu.

Burçin Bildik'in, eşinin yüzüklerini boynuna taktığı görüldü.

Oyuncu Burçin Bildik ve eşi Zeynep Elçin Bildik tatil için Bodrum'a gelmiş, Torba Plajı'nda denize giren Zeynep Elçin Bildik, 12 Temmuz Salı günü denizde fenalık geçirmişti. Eşi ve çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Bildik, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ancak beyin ölümü gerçekleşmiş, daha sonra hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Bilindiği gibi 5 gün önce tatil için Bodrum'un Torba Beldesi’ne gelen çift önceki gün akşam saatlerinde denize girmişti. Oyuncu Burçin Bildik, güneşlenmek için denizden çıkarken, eşi Zeynep Bildik boğulmuş ve çevredeki vatandaşların da yardımı ile denizden çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktoraların çabasıyla yeniden kalbi çalıştırılan Zeynep Elçin Bildik’in bugün öğlene doğru beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu.
Zeynep Elçin Bildik Hayatını Kaybetti
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Burçin Bildik gözyaşları içerisinde Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören eşi Zeynep Elçin Bildik 'in ölümüne dair açıklamalarda bulundu.Oyuncu Burçin Bildik şöyle konuştu:

“Üç yıl önce evlendiğim sevgili eşimi bugün 15.45 itibarı ile kaybettim, şu anda O'nu sonsuzluğu uğurlamış bulunuyorum. Benim hayatımın ışığı olan eşimi ışıklar içinde son yolculuğuna uğurladım. Tüm sevenlerine, dostlarımıza, hayranlarına, yakınlarımıza duaları için teşekkür ediyorum. Onun için dua etmeye devam edin. Allah sevgili karıma yeni yolunda hayırlar nasip etsin, yolu ışıkla dolu olsun. 14 Şubat sevgililer gününde tanışıp 14 Şubatta evlendik. 14 Şubatta evlenenler hep evli kalırlar, O benim için çok önemli ve değerli bir hayat bıraktı. Onun istedikleri doğrultusunda söylediği gibi hayatıma devam edeceğim. Beni hayatım boyunca her zaman çok destekledi, çık kısa sürede birlikte olsak çok uzun bir süre birlikte olduk. Zeynep benden hiçbir zaman aciz yada zayıf görünmemi istemezdi. Bu nedenle hepinizi, basın mensuplarına doktorlara bizi yalnız bırakmadıkları için saygı ve hassas davranışları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra resmi prosedürler yerine getirilecek."
Zeynep Elçin Bildik Hayatını Kaybetti

"ORGANLARI BÜYÜK HASAR GÖRMÜŞ"
Eşinin organlarını bağışlanması konusunda ise sanatçı Bildik “Doktorlarla bunu konuştuk, çünkü Zeynep organ bağışına karşı çok istekli ve samimiydi. Ancak kalbinin 10 dakikadan fazla durması ve beyin kanamasının yüksek düzeyde olması nedeniyle organları büyük hasar gördü. Beyin oksijensiz kaldığı için organlar hasar gördü bu saate için organları kurtarabilir miyiz, organları sağlam alabilir miyiz, diye beklediler ama gerçekleşmedi. Organların başka birini yaşatamayacak kadar hasarlı olduğu ortaya çıkınca yapacak bir şey kalmadı" dedi.

Zeynep Elçin Bildik, “İstanbul'da Cuma günü düzenlenecek cenaze namazı düzenlenecek ve ardından aynı gün ikindi namazından sonra memleketi olan Lüleburgaz'da defnedeceğiz. Burada ise cenaze işlemleri yapılıp yarın uçakla İstanbul'a götüreceğiz. Ölüm çok açık olduğu için otopsiye de gerek görülmedi. Eşimin ölümü anevrizmaya bağlı beyin kanaması ile ilgili bir durum. Zeynep'in ölümü bir ihmal değil tamamen ilahi takdirdir" dedi.

Bu arada, Bodrum Cumhuriyet Savcısının da hastaneye geleceği ve cenazenin savcının incelemesi sonrasında yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

Oyuncu Burçin Bildik ve eşi Zeynep Elçin Bildik, tatil için Bodrum'a gelmiş, Torba Plajı'nda denize giren Zeynep Elçin Bildik denizde fenalık geçirmişti.
Eşi ve çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Bildik, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ancak beyin ölümü gerçekleşmişti.