Rasim Ozan Kütahyalı'dan çarpıcı iddialar

Özge Özsağman'ın moderatörlüğünü yapıp, Rasim Ozan Kütahyalı ve Mehmet Faraç'ın haftanın önemli gelişmelerini değerlendirip masaya yatırdığı 'Basın Kulisi' sezon finalini gerçekleştirdi. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Basın Kulisi' sezona Urfa Türküsü ile veda etti.

Şike operasyonun masaya yatırıldığı ‘Basın Kulisi’nde Rasim Ozan Kütahyalı bomba gibi bir iddiada bulundu. Operasyonun Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’u hedef almadığını kaydeden Kütahyalı “ Bu operasyon Galatasaray’a da uzanabilir.” diyerek çarpıcı bir iddia da bulundu.

“Bende Galatasaraylıyım” diyen Kütahyalı iddiasını şu sözlerle sürdürdü;
“Galatasaray’ın bu sezon şike yapacak durumu yoktu ama bir şeyler olabilir. Çünkü sistem kötü. Bu bir ağdır, polis ve savcıdan da her şeyi beklemeyin”

BASIN KULİSİNE TÜRKÜLÜ VEDA
Programın kapanışında Mehmet Faraç “Urfa’nın etrafı” adlı türküyü seslendirdi. Aynı zamanda Şanlıurfa’lı olan Mehmet Faraç’ın daha önce sezon finalinde türkü sözü olduğunu hatırlatan Rasim Ozan Kütahyalı ve Özge Özsağman, Faraç’ın türkü söylemesi için oldukça ısrarlı davrandı.
Israrlara dayanamayan Faraç, söz verdiği gibi programın sezon finalinde muhteşem sesiyle Urfa’nın etrafını adlı türküyü söyledi. Türküye Rasim Ozan Kütahyalı ve Özge Özsağman’da hem alkışları hemde sesleriyle eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

BEYAZ GAZETE