Bakan Eroğlu "5 Çocuk" Dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar‘da iki gazetecinin nikah törenine katıldı. Bakan Eroğlu, genç çiftten 5 çocuk yapmalarını istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Canan Uğurlu ile Anadolu Ajansı‘nın eski Yurt Haberler Muhabiri Taner Tükelay‘ın nikah törenine katıldı. Anemon Otel‘deki nikah töreninde nikah şahitliği yapan Bakan Eroğlu, evlilik cüzdanını damat Taner Tükelay‘a verdi ve damattan cüzdanı gelin Canan Uğurlu‘ya vermesini istedi.

Bakan Eroğlu, evlilik cüzdanını verirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlattı. Eroğlu, Afyonkarahisar‘ın milletvekili sayısının 7‘den 5‘e düştüğünü hatırlatarak, nüfusun artırılması için yeni evli çiftlerden 5 çocuk yapmalarını istediğini dile getirdi. Eroğlu, bu isteğini yeni evli çifte de iletti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban‘ın kıydığı nikahın şahitliklerini Bakan Eroğlu‘nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AA‘nın Afyonkarahisar Büro Müdürü Sait Karaduman yaptı. Nikah defterlerinin imzalanmasının ardından Taner Tükelay ile Canan Uğurlu, Bakan Eroğlu‘nun elini öptü.

Törende AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ilde görev yapan gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA