Didim Eğitim-Sen’De Görev Değişimi

Eğitim-Sen Didim Temsilcili’ğinde yapılan olağanüstü genel kurulda Eğitim Sen Didim İlçe Temsilciliğine Haydar Pınarbaşı seçildi.

Eğitim-Sen Didim Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. Sendika binasında yapılan Olağanüstü Genel Kurulun ardından Mevcut İlçe Temsilcisi Turgay Elçi’nin yerine daha öncede sendika temsilciliğini yapan Haydar Pınarbaşı seçildi. Yapılan Genel Kurulun ardından sendika binasında görev teslimi yapıldı. Eğitim Sen Didim Temsilciliğinde yapılan görev teslimi ve görev paylaşımı sonucunda Haydar Pınarbaşı İlçe Temsilcisi olurken, Hıdır Aydın Düzgün örgütlenme sekreteri, Hasret Deniz Kadın sekreteri, Ahmet Savaş Eğitim ve Hukuk sekreteri, Haydar Tur’un ise mali sekreter olarak görev yapacağı öğrenildi.

Görev dağılımı sonrasında sendika temsilcileri, Didim’de kamu emekçilerinin ve muhalif tüm kesimlerin sesi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Emeğin ve emekçilerin sermayeye karşı olan mücadelesini, toplumsal yaşamın ‘Halkların Kardeşliği’ temelinde demokratikleşmesini mücadelemize olan inancımızla arttırarak devam ettireceğiz” dediler.

Kaynak: İHA