Tdh Batman İl Yönetimi Ak Parti‘ye Katıldı

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Batman İl Başkanı Bayram Demirhan ve yöneticileri, toplu halde Adalet ve Kalkınma Partisi‘ne (AK Parti) geçti.

AK Parti‘ye geçen TDH Batman İl Başkanı Bayram Demirhan ve yöneticilerine AK Parti lokalinde düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Lokalde alkışlarla karşılanan Demirhan ve beraberindekilere parti rozetini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek taktı. Kısa bir konuşma yapan Bayram Demirhan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘in Batman için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Bizde kendimizi bakanın yanında görme gereğini duyduk" dedi.

Bakan Şimşek ise yaptığı konuşmada, "Batman‘ın, Türkiye‘de ekranlara okul ve kepenk kapatmalarla gündeme gelmemesi lazım" diye konuştu. Amaçlarının Batman ve Türkiye‘nin refah ve huzuru olduğunu belirten Şimşek, "Türkiye‘de büyük bir dönüşüm ve değişim yaşanıyor. Uzun yıllar süren koalisyonlar nedeniyle Türkiye batma sürecine girmişti. Türkiye 2000‘li yılların başında yeniden krize girdi. Biz ekonomiyi tekrar rayına oturttuk. Farklılıklarımızı zenginliklerimiz olarak gördük ve herkesi kucakladık" diye

konuştu.

Seçime kısa süre kaldığına işaret eden Şimşek, Batman‘ın Türkiye‘de değişim ve dönüşümden fayda sağlayabilmesi için partilerini desteklemesini istedi. Batman‘ın ekonomik gelişimi için istikrarlı bir imajının olması gerektiğini ifade eden Şimşek, artık Batman‘ın TV ekranlarına okul ve kepenk kapatmalarla değil, ürettiği ürünlerle çıkması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: İHA