Eğitim Bir-Sen‘den Başarılı Öğrencilere Plaket

Kayseri‘de düzenlenen 3. Ulusal Kitap Okuma Yarışması‘nda Türkiye 1.‘si olan başarılı öğrencilere Eğitim Bir-Sen tarafından plaket verildi.

Yarışmada birinci olan Cengiz Topel İlköğretim Okulu‘ndan Elif Tayibe Polat ile Fatma Şahin‘e ve 50. Yıl İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Hilal Burcu Çalışkan ile Türkçe Öğretmeni Naci Özkan‘a başarı plaketi verildi.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci, Genel Sekreter Neşet Taner ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı olan öğrencileri okullarında ziyaret ederek, okul idaresini ve öğretmenlerini tebrik ettiler.Sendika yöneticileri tarafından başarı plaketleri takdim edilen öğrencilere başarılarının devamı dilenirken, okul yöneticileri ve öğretmenleri de bu başarıdaki katkılarından dolayı kutlandı.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kıran, Eğitim Bir-Sen tarafından başarılı öğrencilerin plaketle ödüllendirilmesinin sevincini yaşadıklarını belirterek, öğrencilerin bu başarıyı hak ettiklerine işaret etti. Kıran, "Öğrencilerimiz durmadan, yılmadan 6 ay boyunca ellerinden gelen gayretlerle son ana kadar gösterdiler. Öğrencilerimiz çalıştılar ve büyük mücadele verdiler. Bu mücadele sonrasında başarıyı yakaladılar. Adıyaman‘ı ve okulumuzu temsil ederek bizleri gururlandırdılar" dedi.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci ise, Adıyaman‘daki iki okulun bu başarıyı yakalamasından dolayı gururlandıklarını belirterek, bu başarıların devamının gelmesini beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA