Bhutan Kraliyet Ailesi Kapadokya‘da
Daha önce ünlü Kraliyet ailelerinden Hollanda Prensi Willem Alexander ve Prenses Maxima‘yı ağırlayan Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden Uçhisar beldesindeki Museum Hotel, bu kez de Bhutan Kraliyet Ailesi mensupları Kraliçe Ashi Sangay Choden Wangchuck ve Prenses Euphelma Wangchuck‘u konuk etti.

Kaldığı süre içerisinde başta Göreme Açık hava Müzesi, Kaymaklı yer altı şehri ve Mustafapaşa olmak üzere Kapadokya‘nın önemli turizm alanlarını gezen Kraliyet Ailesi, Royal Balloon firması ile balon uçuşu da gerçekleştirdi. El sanatlarına olan ilgisiyle bilinen Kraliçe, Avanos‘ta geleneksel çanak yapımı ve halı dokumasını da yerinde inceledi.
Museum Hotel VIP misafir defterini de imzalayan Kraliçe Wangchuck, "Museum Hotel ve Kapadokya‘da büyülü iki gün geçirdik. Şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim. En kısa süre içerisinde tekrar geleceğiz" yazdı. Kraliçe ayrıca, en kısa süre içerisinde Bhutan Kralı Jigme Singye Wangchuck ile Kapadokya‘ya tekrar geleceğinin sözünü verdi.
Ziyareti sırasında Bhutan Kraliyet Ailesine teşekkür şilti veren Museum Otel işletmecisi Ömer Tosun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Seyahat hizmetleri Matiana Travel tarafından gerçekleştirilen Kraliyet Ailesi, Kapadokya‘dan sonra Yunanistan‘ı ziyaret edecek.
