Ak Parti’Nin Nabzı Akçay’Da Attı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Partililer Akçay’da coştu.

Ak Parti’Nin Nabzı Akçay’Da Attı
Ak Parti Belde Teşkilatı ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen gecede örnek bir dayanışma örneği sergilendi.

Demiryolları Kampı’nda düzenlenen yemekli geceye, AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, AK Parti milletvekili adayları Ali Aydınlıoğlu, Tülay Pabuşcu, Hilal Demirözen, İl başkan yardımcıları Emin Ermişler, Fahri Konuk, Abdullah Erkahraman, İsmail Maçin, İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Ragıp Başlı, Balıkesir AK Partili Belediye meclis üyesi Yusuf Hocaoğlu, AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu, Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu, Burhaniye İlçe Başkanı İmran Tolacıoğlu, Havran İlçe Başkanı Muharrem Aydınlıoğlu, Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, Güre Belde Başkanı Alper Kahraman, Akçay Belde Başkanı Yahya Yavuz, Altınoluk AK Parti Belde Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyeleri, Akçay Kadın Kolları Başkanı Nursen Melekli ile AK Parti milletvekili aday adayları Abdullah Can ve Cansel Erkal ile çok sayıda partililer eşleri ile katıldılar.

Gecenin açılış konuşmasını Akçay AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursen Melekli ile AK Parti Belde Başkanı Yahya Yavuz yaptılar. AK Parti’nin şarkıları ile coşan partililer, sanatçılar eşliğinde de eğlencenin doruğuna ulaştılar.

Milletvekilleri İsmail Özgün, Ayşe Akbaş ve Ali Osman Sali adına hazırlanan plaketler ise kendilerine ulaştırılmak başkan yardımcılarına verildi.

Büyük izdihamın yaşandığı gecede, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, “Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen ilçe, belde ve kadın kollarımız ile gençlik kollarımıza ve gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Akçay’da da her yerde olan AK Parti heyecanını aşkını ve şevkini gördüm. Bu heyecan ve şevkle Akçay’da da AK Parti birinci parti olmalı. Ben buna inanıyorum. Yüzde 50’nin üzerinde oy, hedefimiz 2023’tür. Bizler ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı bu güzel ülkeyi bizlerde, yeni nesillerimize daha güvenli, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke haline getirmek için yoğun çalışma içindeyiz. Bu yüzden de başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde tüm enerjimizi bu yönde harcıyoruz. Tüm partililerimiz ve vatandaşlarımıza AK Parti’ye olan güvenleri için minnettarız. Halkımızın hizmetkarıyız.”

Kaynak: İHA