Özcan Ulupınar Devrekli Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Devrekli vatandaşlardan destek istedi.

Özcan Ulupınar Devrekli Vatandaşlarla Buluştu
Devrek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Devrek‘in Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesinde düzenlediği mitingde 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan kendisine destek vermelerini istedi. Partililerle birlikte Devrekli vatandaşlarla bir araya gelen Ulupınar, “Geçmişte olduğu gibi yakında yapılacak olan 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Zonguldak‘tan en yüksek oyu alacaktır bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Başbakanımız Devrek‘e üç kez geldi Burayı çok iyi tanıyor. İnşallah AK Parti Zonguldak‘tan özelliklede Devrek‘ten seçimde iyi bir potansiyel çıkartırsa ki bundan hiç şüphem yok, işte o zaman bu memleket daha da ihya olacaktır” dedi.

12 Haziran‘da yapılacak olan seçimde kendisine destek vermelerini, 7 yıl süren Devrek Belediye Başkanlığı süresince hizmette sınır tanımadığını belirten Ulupınar, bundan sonraki hedefinin ise memleketine daha faydalı olmak için Ankara‘ya milletvekili olarak gitmek istediğini söyledi. Ulupınar, “Haberal ailesi Zonguldak‘a maddi ve manevi anlamda çok önem veriyorlar. Çaycuma‘da Köktürk, Ereğli‘de Pospıyık bunların asıl amacı Özcan Ulupınar‘ı yok etmek. Ama Allah‘ın izniyle ve sizlerin desteği ile bunu başaramayacaklar. CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal‘ın Zonguldak‘ta bir dikili ağacı bile yokken bu memleket insanından hangi yüzle oy istediğine şaşırıyorum. Zamanında cumhurbaşkanı olmak istemedi, Mehmet Haberal‘ın asıl amacının milletvekili olmak değil ceza evinden çıkmaktır. Tabii şimdilik bu mümkün gibi görünmüyor yasalar nasıl işleyecek bunu ileride göreceğiz suçludur değildir buna yargı karar verecek. Şu an mahkemesi devam etmektedir. Keşke suçsuzluğu ispatlansaydı da ondan sonra aday olsaydı. Haberal‘ın memleketi Rize‘nin Pazar ilçesinde adına bir okulu olduğunu biliyorum onun dışında yatırımlarının tamamı başka yerlerde hangi yüzle buradan destek bekliyor” diye konuştu.

“DEMİREL CHP‘YE DESTEK VERİYOR”

Özcan Ulupınar, geçmişte sola şiddetli muhalefet eden Süleyman Demirel‘in CHP‘ye destek verdiğini belirterek, “Doğru Yol kökenli milletvekillerini bakanlarını arıyor ‘gidin CHP‘ye destek verin‘ diyor. Hangi zihniyetle bunu yapıyor bunu anlamak mümkün değil, tabi bunda da başarılı olamayacaklardır. Bu millet artık uyandı” dedi.

Ulupınar‘a büyük ilgi gösteren vatandaşlar da, “İnşallah eski Başkanımız Ulupınar‘ı Ankara‘ya göndereceğiz ve 7 yıl bu memlekete hizmet verdiği gibi bundan sonrada Zonguldak‘ımız ve Devrek‘imiz için hizmet verecektir bundan hiç şüphemiz yok” dediler.

Özcan Ulupınar‘ın Karşıyaka, Ağalar ve Güdüller mitingine, eşi Özlem Ulupınar, kardeşi Celal Ulupınar Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Özbagı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA