Nano Borx‘e Ab Kalite Ödülü

"3. Uluslararası Avrupa Birliği (AB) Kalite Zirvesi" kapsamında AB normlarına uygun mal ve hizmet üretimi gerçekleştiren Nano Borx, 2011 AB Kalite Ödülü‘ne layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklamasında, ödüle layık görülmelerinden dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını belirten Gelecek Nano Genel Müdürü Aydın Baran, "Kaliteli ürünler üretip, bunu müşterilerimizle paylaşmak, şirketimiz için bir görevdir. Kaliteli hizmet ve ürün, ilk günden beri hedefimizin en başında yer alıyordu. Tüketici akademisinin yaptığı araştırmaya dahil olduk ve şimdi bu ödülü aldığımız için çok gururluyuz. Kendi sektörümüzde sürekli fark yaratmak istedik. Azmettik, şimdi meyvelerini topluyoruz" dedi.

Kendilerini kalite bakımından ispatladıklarını kaydeden Baran, "Bu ödüller, hem üretici hem de tüketici için çok değer taşıyor. Türkiye‘de kalitenin artmasıyla ülkemizin ihracatında da önemli artışlar meydana gelecektir. Nano Borx olarak, önümüzdeki yıllarda da hız kesmeden aynı başarıyı devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA