Ali Uzun Seçim Gezilerini Sürdürdü

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun Merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek destek istedi.

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindekilerle birlikte Merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek destek istedi.

Ali Uzun tempo arttırarak gündüz seçim çalışmaları akşamları ise mahalle mitingleri düzenliyor. Gittiği yerlerde yoğun ilgi ve alakayla karşılanan Ali Uzun zaman zaman duygulu anlar yaşıyor. Ali Uzun ilk olarak KOSGEB ve maske üretim fabrikasında bayan işçilerle bir araya gelerek sohbet edip destek istedi.

Sonra Çaydamar Mimar Sinan İlköğretim Okulu’na geçen Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun okulun yapımında büyük katkısı olduğunu belirterek Okul yönetimiyle ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Çınartepe Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi el sanatları sergisinin açılışına katılan Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun burada eğitim görevlilerini ve kursiyerleri tebrik ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu, kursiyer ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bağımsız Milletvekili Ali Uzun’u ailesi de yalnız bırakmayarak seçim gezilerinde destek verirken, Ali Uzun’un torunu 5 yaşındaki Ayla Ceren Uzun dedesi için kendisinin bestelediği şarkıyı söylerken kursiyerlerden büyük alkış aldı. Torununu dinleyen Ali Uzun duygulu anlar yaşadı.

Daha sonra Rat Mahallesi’ne geçen Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun burada esnaf ve kahvehanede vatandaşlarla okey oynadı. Oyun sonunda da okey atarak oyunu galip bitirdi.

Kaynak: İHA