Ak Partili Vekiller Bulanık‘ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş milletvekili adayları Bulanık ilçesinde düzenlenen mitinge katılarak, halktan destek istediler.

Ak Partili Vekiller Bulanık‘ta
AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge AK Parti Muş milletvekili adayları Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Mehmet Emin Şimşek ve Melik Emre katıldı. İlk olarak kalabalığa hitap eden Faruk Işık, Türkiye‘nin eskisi gibi olmadığını, sürekli ivme kaydettiğini söyledi. Eskiden enflasyon denilen bir canavarın olduğunu, ama bugün Allah‘a çok şükür o günlerin geride kaldığını ifade eden Işık, Türkiye‘nin hiç kimseye muhtaç olmadan kendi otomobilini, kendi uçağını yapabilen bir ülke haline geldiğini kaydetti. Işık, "AK Parti sayesinde hizmetler hayata geçirildi. Eğitim alanında yapılan liselere üniversiteyi de ekledik. Herkesin hayali olan üniversiteyi biz hayata geçirdik. İnsana yatırım yapmak bizim işimizdir. İnsana değer vermek bizim işimizdir. Ulaşımı çok iyi biliyorsunuz. AK Parti iktidarı döneminde köy yolları, şehir geçişleri yapıldı. Sağlıkta da, bizden önce parası olmayanların çocukları rehin alınıyordu, ama bugün Allah‘a çok şükür insanlara yakışır, insanlık onuruna yakışır bir şekilde hizmet veriyoruz. Bulanık‘ta 100 yataklı bir devlet hastanesi inşa ettik, ayrıca 2 tane 100 yataklı yatılı pansiyonu faaliyette geçirdik. Eğitimde ve sağlıkta büyük yatırımlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Üniversitemizde tıp fakültesinin açılmasını sağlayacağız. Hiçbir Bulanıklı kardeşim Elazığ‘a, Diyarbakır‘a, Van‘a, Erzurum‘a gitmeyecek. Onurlu bir vatandaş gibi tedavisini burada yapabilecek. İnsana yatırıma önem veriyoruz" dedi.

- "DERSİMİZİ ÇALIŞTIK"

Kalabalığın "Dört, dört" diye slogan attığı mitingde konuşan Melik Emre, pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülke için çok önemli olduğunu ve neticenin de hayırlı olması temennisinde bulundu. Anlık bir coşkuya kimsenin kapılmaması gerektiğini kaydeden Emre, önümüzdeki 4 yılı ilgilendiren bir seçim olduğu için çok iyi düşünerek karar verilmesi gerektiğini söyledi. AK Parti‘nin çıraklık ve kalfalık dönemini geride bıraktığını, ustalık dönemi için bu dönemde halktan çok güçlü bir destek istediğini ifade eden Emre; köy köy, mezra mezra dolaşarak destek istediklerini ve halkın dertlerini, sorunlarını çok iyi bilen bir kadro olduklarını ifade etti. Emre, "Halkımızın sorunlarını tespit ettik, notlarımızı aldık. Derslerimizi çok iyi çalıştık. Alt yapı, yol, işsizlik ve en önemlisi bölgenin kardeşlik sorununu çözmek için ne gerekirse yapacağız. Ankara‘da üniversitede eğitim gördüğüm yıllarda telefonla Kürtçe konuştuğumuzda korkuyorduk. Acaba bize işkence uygularlar mı? Diye endişelenirdik. Bugün çok şükür 24 saat yayın yapan kanalımız var. Bunlar bize yetiyor mu? Taleplerimiz bunlarla sınırlı değil. Allah kısmet ederse pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti yeniden iktidara gelecek. Bizim asıl işimiz bu noktada başlıyor. Biz Muş‘umuz için bu iktidara ne kadar destek verebileceğiz. Gönderebileceğimiz aday sayısı kadar orada güç sahibi olacağız, pay sahibi olacağız. Ne kadar güçlü gidersek o kadar güçlü hizmetler yapacağız" diye konuştu.

- "BULANIK İÇİN NE GEREKİRSE YAPACAĞIZ"

Muş milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek ise, kalabalığa desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Böyle sıcak bir günde sıcak bir karşılama yaptığınız için Allah sizden razı olsun. Bulanık‘ta birlik ve beraberliği sağlayan herkese teşekkür ederim. El birliği ile AK Parti‘yi çok sevdiklerini söyleyen tüm Bulanıklılıklar şükranlarımı arz ediyorum. Bulanık için ne gerekirse yapacağız. Arazi toplulaştırması, kanalizasyon çalışmaları ve alt yapı başta olmak üzere nerede eksiklik varsa giderilecek. Bakanlıklar diyorlar ki, parada var, hizmette olacak. Biz 4 kardeş olarak elimizden ne gelirse yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA