Kağızman’Da Ali Kınık Konseri

Kars Ülkü Ocakları İl Teşkilatı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kağızman Ülkü Ocağı, sanatçı Ali Kınık’ın sahne aldığı bir konser düzenledi.

Kağızman’Da Ali Kınık Konseri
Konsere Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Kağızman Ülkü Ocağı Başkanı Melik Köroğlu, MHP Milletvekili Adayları Dr. Umut Yılmazel, İrfan Topçu, MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP Merkez İlçe Başkanı Güven Aydeyer, MHP Kağızman İlçe Başkanı Nevzat Yıldız, çok sayıda partili, ülkücü genç ve Kağızmanlı vatandaşlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kağızman Ülkü Ocağı Başkanı Melik Köroğlu, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Değerli misafirler hepiniz bu kutlu geceye hoş geldiniz. Sözlerime başlamadan önce gecemize bizleri kırmayarak gelen MHP Kars Milletvekili adaylarımıza, Kars İl Başkanımıza, Kağızman İlçe Başkanımıza, ve ayrıca katkılarından ve teşriflerinden dolayı Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış’a teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır aldığım bu kutlu bayrağı Kağızman ilçemizde taşımanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kağızman Karsımızın en nadide ilçelerinden biridir. Böyle güzel ve tarihi bir geçmişe sahip ilçede Ülkücü Hareketin şerefli bayrağını dalgalandıran bu temiz yüzlü gençlere başkanlık etmek benim için mutlulukların en büyüğüdür. Kıymetli konuklar, Türk milletinin geçmişte de olduğu gibi bu gün de büyük sıkıntıları vardır. Ve yine geçmişte de olduğu gibi bu gün de bu sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Gençliğimizin yetişmesi noktasında bu itibarla ve yine hassas bir şekilde hareket ediyoruz. Gençlikten ve gelecekten ümitliyiz” diye konuştu.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış da gecenin anlam ve önemine dair bir konuşma yaparak, “Bu ocak gün gelmiş vatan sağolsun diyerek göz yaşını içine akıtmışların ocağıdır. Ülkü Ocakları, bu topraklar için toprağa girenlerin, bizleri yaşatmak için yaşamayanların ve Çanakkale’de can veren 253 bin Mehmetçiğin ocağıdır” dedi.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış konuşmasını söyle sürdürdü:

“Ülkü Ocakları Velican Oduncu’ların, Mustafa Pehlivanoğlu’ların, Gün Sazak’ların, Fikri Arıkan’ların, Ali Bülent Orkan’ların, Cengiz Baktemur’ların, Aydın Başbozkurt’ların, İsmet Yılmazel’lerin, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in evlatlarının ocağıdır. Onun için salona girerken çok mutlu oldum onurlandım, gururlandım. Cenabı Allah bütün ülkücüleri mutlu etsin, gururlandırsın, onurlandırsın. Bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum; Burası güzel Türkiye’mizin sınır şehirlerindendir. Vatanın en uç noktasında ve büyük imkansızlıklar içerisinde böyle muhteşem bir geceyi tertipleyen Ülkü Ocaklarıdır. Birileri Ülkü Ocağının ne olduğunu bilmeyebilir, Dokuz Işığı anlamayan, bilmeyen, tanımayan olabilir, buna rağmen ülkü ocaklarının yiğitleri burada, başkanı burada. Yeri gelmişken bazı noktalara da değinmek istiyorum diyor ya sözün sahibi Milliyetçi Hareketin Lideri Türkmen beyi, ‘Ülkü ocakları yaşatılmalıdır. Çünkü hepimizin yetiştiği kutsal bir ocaktır.’ Bu vesileyle; Ey ekmeği alınanlar! Selam sizlere! Ey rütbesi çalınanlar! Selam sizlere! Kardeş yahut arkadaştır diye evleri, Ocakları dağıtılan ülkü devleri! Selam size! Üstünüzde bütün bakışlar, Bir gün olur, tarih sizi elbet alkışlar! Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Ülkü Ocaklarını yaşatanları selamlıyorum.Varolsun Ülkü Ocakları.”

Slayt gösterisi ile devam eden gecede MHP Kars Milletvekili Adayları Dr. Umut Yılmazel ve İrfan Topçu da yaklaşan genel seçimler üzerine birere konuşma yaptılar. Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen adaylar Milliyetçi Hareket Partisi üzerine oynanan oyunların bozulacağını ve Türkiye’nin acilen MHP iktidarına ihtiyacının olduğunu vurguladılar.

Adayların konuşmalarının ardından Kağızman Ülkü Ocağı tarafından Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış’a desteklerinden dolayı bir teşekkür plaket verildi. MHP Kars Milletvekili Adayı Dr. Umut Yılmazel’in takdim ettiği plaketi alan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Kağızman Ülkü Ocağı Başkanı Melik Köroğlu’na protokol üyelerine ve geceye katılanlara teşekkür etti.

Gece, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez sanatçılarından Ali Kınık’ın sahne almasıyla geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: İHA