Başkandan Başarıya Ödül
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, atletizmde ve güreşte Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğunda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın iseGüreş İhtisas Kulübü‘nün kuruluş tarihini hatırlatarak, “Kulübümüzü kurduğumuzda o zamanlar daha yaşları 11 olan çocuklarımızı göstererek bunlar gelecekte dünya şampiyonu olacaklar ifadesinde bulunmuştum. Ancak o günlerde kimse bana inanmadı ama bugüne geldiğimizde o gün 11 yaşında olan çocuklarımız bugün 21 yaşına geldi. Başarılarına başarı katmaya başladı. işte bunların bir örneği Engin Dağlı. Engin 1990 doğumlu ve daha 14 yaşında iken Türkiye üçüncüsü oldu. 2007 yılında Polonya‘da Avrupa üçüncüsü oldu. Türkiye birincilğini saymakla bitiremiyoruz. 2010 yılında yine Avrupa üçüncüsü oldu. Bugün bu sporcumuz ağırsıklette güreşiyor” dedi.
Güreşçi Mehmet Aslan‘ın Türkiye‘de dereceler yaptığını kaydeden Başkan Günaydın, Muhittin Burak Ünal, Abdullah Özdamar ve Umut Uç‘un da kendi sıkletlerinde Türkiye‘de derece adlılarını söyledi.
