Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu:
Memur-Sen Ereğli Temsilciliği‘nin düzenlediği yemeğe katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Memur-Sen diyaloğu, gerektiğinde eylemi, gerektiğinde tavrı ve çözümün paydaşı olmayı önemseyerek zaferler kazanmaya devam ediyor‘‘ dedi.

Başarının temelinde ülkenin değerleriyle, insanıyla, alın teriyle, ekmeğiyle, özgürlükleriyle barışık olmanın yattığını kaydeden Gündoğdu, ‘‘Biz yola çıkarken, ‘vesayeti deşifre etmek için sendikacılık yapacağız‘ dedik‘‘ diye konuştu. Sözleşmeli personel pozisyonlarında çalışanların memur kadrolarına atanmasını da değerlendiren Gündoğdu, ‘‘2,5 milyon memurun 230 bini sözleşmeli. 2 yıldır bütün sözleşmelilerin kadroya geçmesi için mücadele veriyoruz. 16-17 Nisan‘daki Memur-Sen kongresinden önce
Başbakanımıza çıkarak, ‘memurun sözleşmelisi olmaz kadrolu olması lazım, iş güvenceli olması lazım‘ dedik. Bugün Resmi Gazete‘de ilanı gördükten sonra bu zaferi sizlerle paylaşıyoruz. Memur-Sen, diyaloğu, gerektiğinde eylemi, gerektiğinde tavrı ve çözümün paydaşı olmayı önemseyerek zaferler kazanmaya devam ediyor. Sözleşmelilere ‘kadronuz hayırlı olsun‘ diyorum‘‘ şeklinde konuştu.
