Serhat Eğitim Kurumları‘ndan İngilizce Programı Beğeni Kazandı

Özel Van Serhat Eğitim Kurumları‘nın ortaklaşa düzenlediği ‘Serhat&Nevbahar Butterflies’ İngilizce programı büyük beğeni topladı.

Özel Van Serhat Eğitim Kurumları‘nın ortaklaşa düzenlediği ‘Serhat&Nevbahar Butterflies’ İngilizce programı büyük beğeni topladı.

Devlet Tiyatro Müdürlüğü’nde düzenlenen programa Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, Özel Nevbahar İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz, Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Kankılıç, öğrencileri velileri ve çok sayıda davetli katıldı.     

    Vali Karaloğlu’nun Özel Nevbahar İlköğretim Okulu 2. sınıfında okuyan kızları Meralsu ve Elif Meva’nın da rol aldığı program yaklaşık 1,5 saat sürdü.

    Okulun 5. sınıf öğrencileri Taha Yusuf Ceylan ve Esra Sina Alp’in İngilizce olarak sunduğu programda ilköğretim 2 ve 3. sınıf öğrencileri de rol aldı. Şarkı, skeç, koro ve folklor gösterilerinin sunulduğu programda tüm seslendirmeler İngilizce olarak yapıldı. Davetlilerin büyük ilgiyle izlediği gecenin sonunda İl genelinde Anaokulu öğrencileri arasında düzenlenen ‘Serhat Boyama Şenliği’nde dereceye giren öğrenci ve öğretmenler ile okulun öğrenci velileri arasında düzenlenen ‘Bayanlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda dereceye girenlerin ödül ve plaketleri Van Valisi Münir Karaloğlu tarafından verildi.