‘Tanıtım Ve Medyanın Galibi Ak Parti‘

Tanıtım ve medyadan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, milletvekili adaylarının medyada yer alması ve tanıtım anlamında da il teşkilatı olarak çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi.

Tanıtım ve medyadan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, milletvekili adaylarının medyada yer alması ve tanıtım anlamında da il teşkilatı olarak çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi. Kampanyanın başarısının rakamlara da yansıdığını kaydeden Demir, ulusal medya takip sisteminden alınan verilere göre iki ay boyunca bütün adaylar hakkında yerel ve ulusal basında yer verilen haber toplamının 5 bin 549, televizyon kanallarında ise 3 bin 369 olduğunu açıkladı.

Kampanyayı başarılı kılan en önemli unsurun, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan reklam, slogan ve şarkı seçimi olduğunu belirten Aziz Demir, bunlarla birlikte dokuz yıllık icraatların ve 2023 yılı vizyonunu yansıtan hizmetlerin, haberlerde çok iyi kurgulandığını vurguladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı, seçim kampanyası sürecinde yerel ve ulusal medya üzerinde yürüttükleri sistemli ve programlı çalışma neticesinde bütün milletvekili adaylarının seçmene verdiği mesajların İzmirlilere doğrudan yansıtıldığını ifade etti.

Başarılı teşkilat çalışmasıyla birlikte yürüttükleri kampanyanın tanıtım ve medya ayağında şu ana kadar yapılanların en başarılısına imza attıklarını dile getiren Demir, “Tüm vekil adaylarımızın yerel ve ulusal medyada geniş bir şekilde yer alması, hizmetlerimizin ve projelerimizin hemşehrilerimize aktarılması noktasında çok önemliydi. Yürüttüğümüz kampanya neticesinde İzmirliler, vekillerimizi daha yakından tanıma imkânı buldu. Bizlere olan teveccühleri de sandıklara yansıdı.” dedi.

Demir, kavgadan ve tartışmadan uzak, sadece AK Parti icraat ve projelerinin anlatıldığı, hizmet odaklı siyasi mesajların verildiği bu süreçte İzmirlilerden olumlu tepki aldıklarını ifade etti. Doğru stratejiyle seçmenin AK Parti’yi algılamasının değiştiğini belirten İl Başkan Yardımcısı Demir, medyanın gücünün tam anlamıyla kullanıldığı doğru ve başarılı bir seçim kampanyasını geride bıraktıklarını söyledi: “Sosyal medyada uyguladığımız tanıtımla farklı niteliklerdeki seçmenlere ulaşmada farklı yöntemler izledik. Seçmeni etkilemeyi değil, bilgilendirmeyi amaç edindik. Bunu yaparken de uygun haberi uygun zamanda servise koyduk. Sonuç ortada; İzmirli hemşehrilerimizin teveccühlerini kazanarak daha güçlü teşkilat çalışmalarımızla bir sonraki yerel seçimleri başarıyla sonuçlandıracağız.”