Taner'in aşkına Özge'den cevap

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in yarışmacısı manken Özge Ulusoy, çılgın çocuk Taner'in aşkına cevap verdi. "Taner'i çok sevdim..."

Taner'in aşkına Özge'den cevap
Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programının dünkü bölümüne Survivor kızları Özge Ulusoy ve Taçmin Tümer konuk oldu. Taçmin ve Özge Survivor'da neler yaşadıklarını, ihtiyaçlarını nasıl karşıladıklarını anlattı. Özge Ulusoy, Taner'in kendisine olan aşkına da cevap verdi.

"SIRRI SİNEK İLACIYMIŞ"

Adadayken Özge'nin parlak bacaklarının sırrı merak ediliyordu. Ulusoy bu sırrı açıkladı, "sinek ilacı." Saba Tümer, buna oldukça şaşırdı.

Ulusoy hiç bir kozmetik ürünü olmaıdğının altını çizdi.

Taçmin ise, kumlarla ciltlerine peeling yatıklarını ifade etti.

Ulusoy, tırnaklarını bile ısırarak kestiklerini söyledi.

Tuvalet için ormanın derinlerine gittiklerini belirten Ulusoy, "Ona bile bir süre sonra alıştık. Ama tuvalet olayı çok zordu" diye konuştu.

Tümer'in istenmeyen tüylerle ilgili ne yapıyordunuz sorusu üzerine Özge ve Taçmin biraz tökezledi. Onu yöntemleri olduğunu söyleyen Ulusoy, "Zaten o kadar yanınca hiç bir şey belli olmuyordu" dedi.

FARELERLE NASIL MÜCADELE ETTİLER?

Ulusoy, "Farelerden korunmak için kafamızı örtüyorduk, üstümüze atlıyordu ama bize hiç bir şey yapmıyordu" şeklinde konuştu.

Taçmin ise, "İlk zamanlar fare geldiğinde bir saat yatamıyorduk ama sonra ona da alışmıştık" diye konuştu.

"TANER'İ ÇOK SEVDİM"

Tümer'in, "Taner programıma geldiğinde sana olan beğenisini dile getirdi" sözü üzerine Ulusoy, "Bende çok sevdim Taner'i çünkü gerçekten çok iyi bir insan. Yani gözünde görüyorsunuz o iyiliği, saflığı onda" dedi.

Öbür türlü bir şey hiç düşünmediğini ifade eden Ulusoy, "O beğenmiş olabilir. Onun kısmeti çok açık şimdi. Zaten en son bana şöyle bir haber geldi, Taner artık seni bıraktı Sabaya çıkma teklif edecek. Ben tacımı sana sana devrediyorum" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Tümer kahkalarıyla stüdyoyu inletti.