Rock'n Coke için geri sayım başladı!

Müzikseverlere iki gün boyunca eğlence ve müzik dolu bir haftasonu sunan Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock'n Coke için geri sayım başladı.

Rock'n Coke için geri sayım başladı!
Müzikseverlere iki gün boyunca eğlence ve müzik dolu bir haftasonu sunan Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke, birbirinden farklı müzik türlerine ev sahipliği yapan dört farklı sahnesiyle 2011 yazının en kapsamlı müzik festivali.

Dört farklı sahne ile müzikseverlere unutlmaz anlar yaşatmaya hazırlanan Rock’n Coke, aralarında Limp Bizkit, Mötorhead, Moby, Travis gibi pek çok dev ismin olduğu 24 yabancı, 25 yerli grubun canlı performanslarına ev sahipliği yapacak. Rock’n Coke, 15 bin kişilik kamp alanıyla da festival katılımcılarına şehir hayatını unutturacak.

SINIRSIZ MÜZİK

Rock’n Coke 2011’in en önemli farklılıklarından biri olarak sahne sayısının dörde çıkması gösteriliyor. Farklı müzik türlerinin önde gelen gruplarının sahne performanslarına tanıklık edecek festivalcilerdünyaca ünlü müzisyenlere ve Türkiye’nin en önemli yerli gruplarına ev sahipliği yapacak olan “Rock’n Coke Ana Sahne”de Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, 2manydjs, The Kooks, Athena, Duman, Kurban, Çilekeş, Gripin ve Friendly Fires ile coşacak.

Gençlerin yeni özgürlik alanı Vodafone FreeZone'un sahnesinde ise alternatif müzik dinlemek isteyenler bu türün en iyi örnekleri ile buluşacak. “Vodafone FreeZone Sahnesi”nde Thievery Corporation, Aloe Blacc, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Melis Danişmend, The Qemists, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco, Acid Washed, Golem, Fuchs & Cervus, Kaan Sezyum aka DJ Sarıyılan, Grup Ses Beats, Hemi Behmoaras, Soaked, Mabbas & Style İst, Club Bangkok ve Dancing Birds Feel The Beat’in performansları yer alacak. Mogwai, Dum Dum Girls, The Black Lips, Electrelane, Chapel Club, EsbenThe Witch, Deja vu, Dengesiz Herifler, She Past Away, Hakan Tamar, On Your Horizon, To Mexico With Love, Post, Social Inclusion Band ve Kül de bağımsız ve yeni müzik tutkunları müzikseverler için “Coca-Cola Zero Sahnesi”nde festival katılımcılarına müzik ziyafeti sunacak gruplar. Rock’n Coke 2011’in dördüncü sahnesi olan Şehir Sahnesi ise Türkiye’nin bir çok şehrinden farklı yerli gruplara ev sahipliği yapacak.