Mete 'Ağlaya Ağlaya'

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin son bölümünde Mete'nin şarkı söylediği sahne izleyenleri ekran başına kitledi...

Mete 'Ağlaya Ağlaya'
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Mete'sinin sezon Finalin de söylediği 'Ağlaya Ağlaya' şarkısı internette tık rekoruna koşuyor. Mete 'Ağlaya Ağlaya' şarkısı Mete hayranlarından beğeni topladı. Mete 'Ağlaya Ağlaya' şarkısı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin fenomenleri taradından çok beğenildi.

Ali Kaptan’ı, Cemile’si, Balıkçı’s, Mete’si, minik Osman’ı ve diğer karakterleri ile Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizinin sezon finali hayranlarını merakta bıraktı.

Dizinin sezon finalinde Ali Kaptan’ın annesi Hasefe hanım, Ali Kaptan’ı sırtından vurdu. Cemile’nin savcılığa verdiği dilekçede Ali Kaptan’ın tecavüzü kabul etmemesi ve savcılığın başvuruyu kabul etmemesi Cemile’yi çileden çıkarttı. Ali’nin tecavüzü kabullenmemesine sinirlenen Cemile, Balıkçı’nın evlenme teklifini kabul eder.

Mete 'Ağlaya Ağlaya'

Hikmet Karcı ile nikah masasına oturan Cemile düğün yapar. Cemile’nin başka bir adamla evlenmesini içine sindiremeyen Ali Kaptan, düğünü basar. Hikmet Karcı’yı vuran Ali Kaptan, önce Cemile’yi daha sonra da kendini vuracağını söyler. Ancak Cemile’yi öldürmek için tetiğe basmak üzereyken, Ali Kaptan’ın annesi Hasefe hanım Ali Kaptan’ı sırtından vurur.

Mete 'Ağlaya Ağlaya'

Ayrıca sezon finalinde olan diğer olaylar şöyle;

Mete'nin aşkı İnci hoca hayatını kaybetti. Mete'nin şarkı yarışmasındaki performansını radyodan dinleyen İnci Hoca o gece gözlerini yumdu.

Ahmet hapisten kaçırıldı. Ancak Berrin bunu sağlamak için hiç sevmediği adamla evlenmek zorunda kaldı.

Soner, Aylin'i bırakıp Londra'ya gitmeye karar verdi. Ancak final sahnesinde gitmediği anlaşıldı.

Mete 'Ağlaya Ağlaya'