Hamburg Ve Bandırma Engelliler Derneği‘nden Beledıye Başkanına 2 Şükran Plaketi Verildi

Almanya Hamburg "El Ele Engelliler Derneği"nden ve Bandırma Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği‘nden Bandırma Belediyesi‘ne 2 şükran plaketi geldi.

Almanya‘dan Bandırma‘ya gelen Engelliler Derneği Başkanı Ali Akdemir "Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel‘in engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı başarılı çalışmalarını basından takip ediyoruz, gurur duyuyoruz. Belediye Başkanı Sedat Pekel‘in yine geçtiğimiz gün babalar gününde Bandırma‘da yaşayan Bandırma Engelller Derneği üyesi 25 engelli vatandaşımıza birer adet tekerlekli sandalye vermesi çok anlamlı bir çalışma oldu, biz bunu çok takdir ettik. Bandırma‘daki kardeş engelliler

derneğimiz ile birlikte başkana şükran plaketi verme kararı alıp plaket verdik" dedi.

Bandırma Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Sedat Pekel‘e engelli vatandaşlara yaptığı maddi manevi destek için onur plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Sedat Pekel de plaket töreninde yaptığı konuşmada belediye olarak tüm engelli vatandaşlara her zaman yardımcı olduklarını, engelli vatandaşları belediyeye ait otobüsü ile evlerinden alıp hastanelere kadar götürüp tedavi ettirdiklerini, engelli vatandaşlar için yeni park alanları wc‘ler, yollar, yaya kaldırımları yaptırdıklarını belirtti.

Kaynak: İHA