Eyof Gönüllüleri Çalışıyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda görev yapacak 1.400 gönüllünün ikinci kademe özel eğitimleri sürerken, çalışmalarda özellikle ekip ruhunun oluşturulmasına ağırlık veriliyor.

Eyof Gönüllüleri Çalışıyor
EYOF 2011 Trabzon Gönüllülük Direktörü Prof. Dr. Miraç Akçay, 27 Haziran’da başlayan ve 4 Temmuz’a kadar devam edecek ikinci kademe eğitimlerde özellikle takım ruhu oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu nedenle çalışmalarımızı sadece salonlarda değil, sahalarda, hatta sporcuların boş zamanlarını geçirecekleri Trabzon’un turistik yerlerinde de sürdürüyoruz” dedi.

Prof. Dr. Akçay, gönüllülerin çalışacakları alanlarında belirlendiğini hatırlatarak, son aşamada gönüllülere görev yapacakları komitelerin yöneticilerinin gereken bilgileri vereceklerini söyledi.

EYOF Gönüllüleri, takım çalışmalarını Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin spor salonu ve futbol sahasında sürdürürken, Uzungöl, Sümela Manastırı ve Ayasofya Müzesi gibi tarihi doğal ve tarihi mekanları da geziyorlar.

Kaynak: İHA